19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πανίσχυρο Sony Xperia Ζ5, έφθασε στην Ελλάδα!

    [Δ.Τ.] Η Sony Mobile Communications (Sony Mobile) φέρνει στην Ελλάδα το Xperia Ζ5, το smartphone που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις καθημερινές σας εμπειρίες καλύτερες. Το Xperia Ζ5, είναι ένα κορυφαίο smartphone, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, (μόλις 0,03 δευτερόλεπτα), με 5x clear zoom, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο κουμπί power και με κομψό, αδιάβροχο  σχεδιασμό. Επιπλέον, ενσωματώνει κάμερα 23 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.  Family-shot (Large)

    Το πανίσχυρο Xperia Ζ5 ενσωματώνει οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 810 SoC, το οποίο έχει δυνατότητες 64-bit και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας σας να φτάσετε σε νέα επίπεδα επιδόσεων τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια σας. Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 μπορείτε να βρείτε το Xperia Ζ5 στα καταστήματα λιανικής σε λευκό, μαύρου γραφίτη, χρυσό και πράσινο χρώμα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles