21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Augmented Reality είναι κάτι πολύ μεγάλο και ο Tim Cook αποκαλύπτει ότι η Apple επενδύει και πιστεύει πολύ σ’ αυτό!

    Το Pokemon Go ήταν απλά η αρχή…

    pokemon go

    Οι εφαρμογές της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) θα μπουν δυναμικά στη ζωή μας το επόμενο διάστημα και φαίνεται πως οι μεγάλες εταιρείες πιστεύουν πολύ σ’ αυτές τις υλοποιήσεις. Δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν για το καυτό θέμα της εποχής στο χώρο της τεχνολογίας και τον Tim Cook κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, με τον CEO να σημειώνει ότι ναι η Apple έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στη νέα τεχνολογία. Ο Cook είπε χαρακτηριστικά:

    (Η επιτυχία του Pokemon Go) δείχνει ότι το Augmented Reality μπορεί να είναι κάτι φανταστικό. Έχουμε ήδη και συνεχίζουμε να επενδύουμε πολύ σ’ αυτό. Θα είμαστε δυνατά στο παιχνίδι μακροπρόθεσμα, νομίζουμε ότι υπάρχουν σπουδαία πράγματα για τους πελάτες μας (σχετικά μ’ αυτό) και αποτελεί μία τεράστια εμπορική ευκαιρία. Το νο1 (που πρέπει να κάνεις) είναι να καθιστάς σίγουρο ότι τα προϊόντα σου δουλεύουν με προϊόντα άλλων developers όπως το Pokemon, γι’ αυτό βλέπετε τόσο πολλά iPhone να συλλαμβάνουν Pokemon.

    H AR εποχή ξεκινά κι εμείς με τα κινητά στους δρόμους αναμένουμε να δούμε τι άλλο θα δούμε μπροστά μας εκτός από Pokemon.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles