15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    To Facebook πλέον δίνει προτεραιότητα στα post των φίλων σας και όχι ειδησεογραφικών οργανισμών

    Το Facebook προχωρά σε μία ακόμη αλλαγή στο news feed του, έτσι τροποποιεί εκ νέου τον αλγόριθμό του δίνοντας πλέον προτεραιότητα στα posts των φίλων και της οικογένειάς σας, σε σχέση με δημοσιεύσεις από επιχειρήσεις και media.

    fb

    Η αλλαγή θα έχει προφανώς επίπτωση στην κίνηση που έχουν από το Facebook σελίδες ειδησεογραφικών οργανισμών, καθώς το Facebook δε θα δίνει προτεραιότητα σε νέα αλλά περισσότερο σε δημοσιεύσεις δικών σας ανθρώπων, ωστόσο το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο καθιστά σαφές ότι προτεραιότητά του είναι να συνδέει ανθρώπους έτσι προχωρά σε αυτή την αλλαγή.

    Στο social network έχουν δει τους τελευταιίους μήνες μία πτώση στα personal sharings στην πλατφόρμα καθώς ο κόσμος προτιμά λύσεις ανταγωνιστών όπως το Snapchat. Έτσι φαίνεται πως κάνουν μία στροφή προς τα personal posts με αυτή την αλλαγή για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο σχετικό blog post.

    see-first

    Πάντως, αν δε θέλετε να χάνετε δημοσίευση από το digitallife.gr (με βάση και αυτή την αλλαγή) μπορείτε πάντα να μας τοποθετήσετε στις σελίδες τις οποίες θέλετε να “βλέπετε πρώτες” στο timeline σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles