15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ταξιδέψτε στον πλανήτη Άρη με το official game της ταινίας “The Martian”!

    Η ταινία “The Martian” (H Διάσωση) είναι μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές της φετινής χρονιάς, ένα μοναδικό blockbuster, το οποίο φέρει την υπογραφή του αγαπημένου δημιουργού Ridley Scott. To “The Martian” που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Andy Weir, εξιστορεί την περιπέτεια του αστροναύτη Mark Watney (που τον υποδύεται ο Matt Damon), o οποίος ύστερα από ένα ατύχημα μένει αβοήθητος στην αφιλόξενη επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Με την Γη να απέχει εκατομμύρια χιλιόμετρα ο Watney καλείται να τα βγάλει πέρα και να επιβιώσει μέχρι ώσπου η NASA κατορθώσει να στείλει βοήθεια ή προμήθειες στον Κόκκινο Πλανήτη!

    martian-gallery3-gallery-image

    Με μία τόσο λαμπερή παραγωγή ήταν απλώς θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει και το ομώνυμο game, το οποίο αφορά όμως μόνο τις mobile συσκευές (smartphones, tablets αλλά και… smartwatches)! Στο ομώνυμο game, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός επιστήμονα της NASA, ο οποίος επικοινωνεί με τον εγκλωβισμένο Watney. Το παιχνίδι ξεδιπλώνεται μέσω της αποστολής μίας σειράς text μηνυμάτων και ουσιαστικά οι gamers καλούνται να επικοινωνήσουν με τον απομονωμένο αστροναύτη και μέσω των απαντήσεων τους να τον καθοδηγήσουν στην προσπάθεια του να επιβιώσει στις αντίξοες συνθήκες του πλανήτη Άρη. To εν λόγω game διαθέτει πολλαπλά story arcs και εναλλακτικά endings, ενώ όλο το παιχνίδι διαμορφώνεται από τις αποφάσεις και τις απαντήσεις του παίκτη. Ένα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι το “The Martian” μπορεί να παιχθεί ακόμη και στο Apple Watch, αλλά και σε άλλα smartwatches και αναμφίβολα το στήσιμο του θυμίζει τα παλιά και αγαπημένα old-time classic text-based adventures. Δείτε και το video που ακολουθεί για να καταλάβετε καλύτερα περί τίνος πρόκειται…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles