21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η θυγατρική εταιρεία της Cyta, Emporion Plaza/Cytacom Solutions προσφέρει την υπηρεσία websms για τις ανάγκες των Δήμων

    Ο Δήμος Στροβόλου, μέσω του Ιδρύματος «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου», και η Αστυνομία Κύπρου, μέσω του Τμήματος Κοινοτικής Αστυνόμευσης Στροβόλου, αποφάσισαν τη σύσταση και λειτουργία «Δημοτικών Ομάδων Πρόληψης και Κοινωνικής Στήριξης» (Δ.Ο.Π.Κ.Σ.). Οι Ομάδες αυτές συγκροτούνται από εθελοντές δημότες Στροβόλου και πολίτες που συνδέονται με το Δήμο, με επικεφαλής τον Αστυνομικό της Γειτονιάς της περιοχής τους. Στόχος των Συνεργαζόμενων Φορέων είναι η ανάπτυξη Δικτύου Συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του προγράμματος.

    Για τις ανάγκες της λειτουργίας του προγράμματος αυτού, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Cyta, ένα Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών με το οποίο ενημερώνονται οι εθελοντές/δημότες. Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Αγοράς της Cyta Γιώργος Μαληκίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη Cyta για τη λειτουργία αυτού του συστήματος τονίζοντας χαρακτηριστικά τα ακόλουθα  «στα πλαίσια της προσφοράς της Cyta στην κοινωνία και της πολιτικής της για στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνει έτοιμη να στηρίξει την Υπηρεσία “Παρατηρητές της Γειτονιάς / Crime Stoppers”, που έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές μας, εξυπηρετώντας τη βασική ανάγκη κάθε δημότη για ασφάλεια. Συγκεκριμένα, η Cyta θα προσφέρει στους Δήμους την υπηρεσία websms, ένα εύχρηστο εργαλείο που θα τους παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώνουν εύκολα και γρήγορα τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα δημότες τους, μέσω μαζικής αποστολής μηνυμάτων sms.

    Η υπηρεσία websms θα παρέχεται από τη θυγατρική εταιρεία της Cyta, Emporion Plaza/Cytacom Solutions, σε χαμηλή τιμή ειδικά για τους Δήμους»

    Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο https://www.websms.com.cy/».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles