19.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Η πρωτοβουλία ανακύκλωσης παλιών κινητών τηλεφώνων της Cytamobile-Vodafone αγκαλιάζεται και από το ΑΓΟ

    Ζωή στα παλιά τους κινητά τηλέφωνα έδωσαν τα  μέλη του Προγράμματος “Αθλητισμός Για Όλους” (ΑΓΟ) σε εκδηλώσεις αθλητικών επιδείξεων που πραγματοποιήθηκαν το Μάρτιο και τον Απρίλιο σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

    Η Cytamobile-Vodafone, χορηγός του προγράμματος ΑΓΟ, είχε έντονη παρουσία στις αθλητικές επιδείξεις, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασε στο κοινό, για ακόμα μια φορά, το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων, καλώντας όλους να συμμετάσχουν. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν μέλη του ΑΓΟ, τόσο μικρά παιδιά, όσο και ενήλικες, καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας.

    Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και οι κάδοι ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων, που φιλοξενήθηκαν στους χώρους των εκδηλώσεων, γέμισαν με σημαντικό αριθμών παλιών συσκευών και σχετικό εξοπλισμό κινητής τηλεφωνίας. Κάδος συλλογής κινητών τηλεφώνων έχει τοποθετηθεί και στα γραφεία του ΑΓΟ, δίνοντας την ευκαιρία στο προσωπικό του να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή.

    Τα έσοδα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων προσφέρονται για στήριξη του έργου φιλανθρωπικών οργανισμών. Τα έσοδα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του προγράμματος  θα διατεθούν στο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις “Κάνε μια ευχή”.

    Κάδοι ανακύκλωσης παλιών τηλεφώνων υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων της Cytamobile – Vodafone (Cytashop, Telefone, Αηλιώτης, Acapella, Sound Tech, Hadjimitsis, Smart Com).

    Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες www.cytamobile-vodafone.com και www.ago.org.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles