20.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Η Cytavision έπαιξε μπάλα με τους κορυφαίους στα Ποδοσφαιρικά Βραβεία 2010-2011

    Η Cytavision, ως Μέγας Χορηγός των Ποδοσφαιρικών Βραβείων 2010-2011, “αγκάλιασε” την τελετή απονομής των Ποδοσφαιρικών Βραβείων 2010-2011 που διοργανώθηκε από τον ΑΝΤ1, τον ΠΑΣΠ και τον ΟΠΑΠ, στις 10 Μαΐου 2011, στη Λευκωσία.

    Η Cytavision επιβράβευσε την προσπάθεια και τα αποτελέσματα ομάδων, ποδοσφαιριστών και προπονητών που  πρωταγωνίστησαν και διακρίθηκαν την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε και τους συγχάρηκε για το θέαμα που χάρισαν στο φίλαθλο κοινό. Θέαμα που έζησαν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια Cytavision Sports.

    Στους ποδοσφαιριστές της χρονιάς 2010-2011, που ξεχώρισαν μέσα από την ψήφο του φίλαθλου κόσμου, πρόσφερε δωρεάν εγκατάσταση και 12μηνη συνδρομή στη Cytavision.

    Η στήριξη της Cytavision  στον καθιερωμένο και επιτυχημένο, για πέντε χρόνια τώρα, θεσμό, δείχνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Cyta για τον αθλητισμό, ενδιαφέρον που εκφράζεται  έμπρακτα  μέσα από ένα  διευρυμένο πρόγραμμα ενεργειών και χορηγιών.

    Η Cytavision, κέρδισε την πρώτη θέση στις επιλογές των φιλάθλων. Είναι σήμερα ο πιο σταθερός και βασικός παίκτης στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η πλουσιότερη πλατφόρμα ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων από την Κύπρο και όλο τον κόσμο.

    Με την ευκαιρία, η Cytavision ανανεώνει τη δέσμευσή της να συνεχίσει να συμβάλλει στην πρόοδο του αθλήματος.

    Στόχος της παραμένει η στήριξη της προσπάθειας για διάκριση του κυπριακού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, σε παιγνίδια υψηλών προδιαγραφών και με φιλάθλους που διακρίνονται για το υψηλό πνεύμα αθλητοπρέπειας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles