16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    4 άτομα συνελήφθησαν στην Ινδία, για την διαρροή ενός επεισοδίου του Game of Thrones!

    Δε χρειάζεται να τονίσουμε το γεγονός ότι το Game of Thrones αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο πετυχημένο σίριαλ στον κόσμο, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου “πίνουν νερό” στο όνομα της Daenerys, του Jon Snow και των υπολοίπων εμβληματικών ηρώων που έπλασε η δημιουργική πένα του George R. Martin. Για αυτό το λόγο δε χρειάζεται και πολύ για να καταλάβετε τους λόγους που οι hackers και λοιποί leaksters “λυσάνε” για να κυκλοφορήσουν παράνομα κάποιο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.

    Game of thrones 2

    Το δίκτυο HBO που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της δημοφιλούς σειράς σίγουρα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στα περιστατικά των παράνομων διαρροών, καθώς λογικό είναι να θέλει να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την εμπειρία που προσφέρει το πολυτιμότερο (και πιο προσοδοφόρο) asset που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του. Έτσι λοιπόν, εφόσον ευσταθούν τα τελευταία reports που μας έρχονται από την Ινδία, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην περιοχή της Βομβάης, με την κατηγορία ότι διένειμαν παράνομα μέσω του Internet και άλλων μέσων το 4o επεισόδιο του 7ου κύκλου του Game of Thrones. Οι 4 κατηγορούμενοι εργάζονταν ως υπάλληλοι στην εταιρεία Star India, η οποία ανήκει ανάμεσα στις εταιρείες που συνεργάζεται με το HBO για τη διανομή της σειράς. O υπεύθυνος της εταιρείας Star India αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο περιστατικό, τονίζοντας ότι πλέον υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι 4 υπάλληλοι προέβησαν στην παράνομη διανομή του 4ου επεισοδίου του Game of Thrones, για αυτό και η καταδικαστέα αυτή πράξη δεν θα μπορούσε παρά να κινητοποιήσει το νομικό τμήμα του HBO.

    Jon Snow 2

    Αν και το Game of Thrones έχει χτυπηθεί από πολλά περιστατικά διαρροών και hacking, τίποτα δεν μπορεί να το βγάλει από την κορυφή, παρά μόνο να χαλάσει ένα μέρος της… “μαγείας” που αυτό προσφέρει στα εκατομμύρια των fans του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles