15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    4o Cyta Santa Run: Με κεντρικό μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού» πραγματοποιήθηκε εφέτος στην πόλη της Πάφου

    cyta-santa-run-2016-3

    Με κεντρικό μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού», πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη της Πάφου, το 4ο Cyta Santa Run, που όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτσι και εφέτος, είχε σαν στόχο την προβολή και στήριξη του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

    Στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Cyta, εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες μαζεύτηκαν στην Πλατεία του Κάστρου στην Κάτω Πάφο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, ενώ στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια Αλεξία Αναστασίου πήρε τη σκυτάλη «προθερμαίνοντας» με Ζούμπα τους συμμετέχοντες, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους μέχρι το Kings Avenue Mall. Ξυλοπόδαροι, ξωτικά, η μασκότ της Cyta “Τέλης”, ανέλαβαν να κάνουν την πορεία ακόμη πιο χαρούμενη και γιορτινή.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τερματισμό της πορείας τούς περίμεναν κεράσματα και η Μπάντα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου.

    cyta-santa-run-2016-2

    Τη σημασία της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης τόνισαν, μέσα από τους χαιρετισμούς τους, τόσο το Μέλος του Συμβουλίου της Cyta κ. Ηρακλής Αγαθοκλέους, όσο και ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδων Φαίδωνος, ενώ η Διευθύντρια του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής κα Πατρούλα Χατζήπαπα ευχαρίστησε θερμά τη Cyta για τη διαχρονικά σταθερή στήριξή της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του Κέντρου.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta, πέραν της προσφοράς της με υπηρεσίες που παρέχει στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, συνεισφέρει εφέτος και το συμβολικό ποσό του €1 με κάθε αγορά κινητού ή tablet από τα Cytashop από τα καταστήματά της το μήνα Δεκέμβριο με μέγιστο ποσό τις €10.000.

    cyta-santa-run-2016-1 cyta-santa-run-2016-4 cyta-santa-run-2016-5 cyta-santa-run-2016-6

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles