19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    5 ημέρες του Νοεμβρίου που αξίζει να περιμένεις

    Ο μήνας έχει 2. Κι επειδή δεν ξέρουμε ακόμα τι μας ξημερώνει αύριο, ας δούμε ποιες μέρες του Νοεμβρίου, έχουμε σημειώσει στο ημερολόγιό μας, ως σημαντικές:

    2 Νοεμβρίου: Σήμερα! Είναι η μέρα που θα πας σε ένα κατάστημα Public και θα αγοράσεις το Uncharted 3: Drake’s Deception, το πιο κινηματογραφικό game ever.

    5 Νοεμβρίου: Η μέρα που οι Anonymous θα καταστρέψουν το Facebook. Βέβαια, από τότε που το ανακοίνωσαν, τα έχουν βάλει με ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών που απήγαγε ένα μέλος τους, αλλά το ραντεβού ισχύει… θα το κάνουν άραγε;

    8 Νοεμβρίου: Γιορτάζει ο Άγγελος και ο Μιχάλης. Έχεις μία πιθανότητα σε αυτό το μήνα να σε κεράσει κάποιος γλυκό. Ίσως η πιο σημαντική μέρα του μήνα

    11 Νοεμβρίου: Η καταστροφή του κόσμου ή κάποιο συγκλονιστικό γεγονός. Η συγκεκριμένη μέρα είναι σημαδιακή: 11-11-2011. Πότε θα ξανασυμβεί αυτό; Σε εκατό χρόνια μόνο. Οπότε έχουν κάθε λόγο οι καταστροφολόγοι να πιστεύουν ότι είναι σημαντική. Α! παρ’ ολίγον να το ξεχάσουμε αυτό. Θα στηθείς στην ουρά για να αγοράσεις το iPhone 4S!

    17 Νοεμβρίου: Η ημέρα που θα ταξιδέψεις στο Λονδίνο για να πάρεις το Samsung GALAXY Nexus, την νέα ναυαρχίδα του Android. (Αν σου έχουν μείνει χρήματα από το Nokia Lumia 800 που θα αγοράσεις την προηγούμενη)

    Είναι ωραίο να έχεις κάτι να περιμένεις… Ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα τι πρόκειται να γίνει σε σοβαρότερα ζητήματα :)

    Φώτο: BBP

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles