17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Acer Iconia Talk S, το phablet που απευθύνεται στους business users! (IFA 2016)

    Εκτός από τα Z6 και Z6 Plus το μενού στην press conference της Acer περιελάμβανε και ένα phablet, το Iconia Talk S, το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στους business χρήστες, οι οποίοι δεν θέλουν όμως να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία για τον καθημερινό mobile σύντροφο τους! Η Acer ως γνωστόν μας έχει συνηθίσει σε smartphones με τεράστιο display και το Iconia Talk S επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της γνωστής εταιρείας.

    Acer Iconia talk S ready 1

    Το Iconia Talk S έρχεται με resolution στα 1280×720 pixels (που αποτελεί το στάνταρ της εποχής στα mid-range smartphones). Στο εσωτερικό του φέρει Mediatek MT8735 και συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM, με την επιλογή για 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη πρόταση της Acer είναι dual-SIM με υποστήριξη 4G LTE, ενώ παράλληλα προσφέρει main sensor στα 13MP και 2MP μπροστινή κάμερα. To business phone της Acer έρχεται με Android 6.0 Marshmallow και θα είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με τιμή που θα αγγίζει τα 169 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles