15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός ο τύπος μετέτρεψε το MacBook Pro του σε ένα Samsung DeX laptop

    Μπορεί να μην αποτελεί πλέον και το καλύτερο MacBook Pro tablet εκεί έξω, το μοντέλο του 2008, αλλά το συγκεκριμένο μονταρισμένο laptop της Apple, είναι σίγουρα το καλύτερο laptop που μπορεί να τρέξει το Dex της Samsung. Πρόκειται για το portable desktop software της εταιρείας, το οποίο αλήθεια είναι, πως δεν προοριζόταν να ενσωματωθεί σε ένα laptop. Ένα modder γνωστός με την κωδική ονομασία Kris Henriksen, ο οποίος εμφανίζεται να είναι και ο ιδρυτής μια startup εταιρείας πληρωμών Bitcoin, αποσυναρμολόγησε ένα παλιό Macbook Pro και αντικατέστησε τα εσωτερικά τμήματα, με μέρη που θα του επιτρέψουν να τρέξει το Dex software της Samsung.

    macbook-pro

    Ο συγκεκριμένος modder αντικατέστησε την μπαταρία του laptop, τοποθέτησε ένα νέο LCD controller και κατέστησε το πληκτρολόγιο και το trackpad λειτουργικό μέσω USB. Όλα αυτά του επέτρεψαν να συνδέσει το Galaxy S8 και να κάνει boot στο Dex. Το όλο concept φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά, με το μόνο απρόοπτο είναι ότι θα χρειάζεται να έχει το smartphone δίπλα του. Βέβαια, θα μπορούσε να το ενσωματώσει στο εσωτερικό της συσκευής, αλλά θα «ξόδευε» μάταια ένα πολύ καλό smartphone.

    Να αναφέρουμε, ότι το Dex software της Samsung σου επιτρέπει να συνδέσεις το Galaxy S8, S8 Plus και Note 8 σε ένα monitor και να έχεις έτσι πρόσβαση σε ένα περιβάλλον που μοιάζει πολύ με το desktop. Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως, ότι ο αριθμός των εφαρμογών είναι πολύ περιορισμένος προς το παρόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles