16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Agent 47. Τα πάντα για τη νέα ταινία από τον κόσμο του Hitman (trailer)!

    Το Hitman franchise θεωρείται από τα πιο πετυχημένα και διασημότερα στον κόσμο του gaming, έχοντας γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τους gamers. Ο χαρακτηριστικός φαλακρός εκτελεστής που κινείται πιο αθόρυβα και από τη σκιά του, μεταφέρθηκε το 2007 και στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ η 2oth Century Fox ήδη ετοιμάζει και μία δεύτερη ταινία που φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα blockbuster της φετινής χρονιάς. Στη νέα κινηματογραφική παραγωγή από τον κόσμο του Hitman, που ονομάζεται  Agent 47 πρωταγωνιστούν οι Rupert Friend (Homeland), Zachary Quinto (Star Trek) και Ciaran Hinds, ενώ αρχικά για το ρόλο του κεντρικού ήρωα είχε επιλέγει ο αδικοχαμένος Paul Walker.

    Hitman-Agent-47-1

    Το εν λόγω φιλμ ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία και τον χαρακτήρα του πετυχημένου Hitman franchise. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η δράση του Agent 47, ενός γενετικά τροποποιημένου εκτελεστή, ο οποίος είναι προικισμένος με μία σειρά από χαρίσματα που του επιτρέπουν να κινείται με απεριόριστη ταχύτητα, εξυπνάδα και να πετυχαίνει με χειρουργική ακρίβεια τους στόχους του. Σύμφωνα με το σενάριο της νέας ταινίας Hitman, ο γενετικά τροποποιημένος πράκτορας έχει βάλει στο μάτι μία επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία σχεδιάζει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του γονιδιώματος του Agent 47 και να δημιουργήσει έναν στρατό με γενετικά μεταλλαγμένους δολοφόνους. Η σκηνοθεσία της νέας ταινίας Hitman ανήκει στον Aleksander Bach, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο των διαφημίσεων και μία γεύση από το νέο κόσμο του Hitman μπορείτε να πάρετε από το trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles