18.1 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το νέο event της Apple – Πως να το παρακολουθήσετε ζωντανά

    Το περιμέναμε και τώρα πια έφτασε και η επίσημη ανακοίνωση. Η Apple θα πραγματοποιήσει το επόμενό της launch event στις 30 Οκτωβρίου, ξημερώματα Τρίτης στις 02:00 για την Ελλάδα, στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστούν τα νέα Mac laptops.

    Τα iMac της Apple και ορισμένοι από τους φορητούς υπολογιστές MacBook δεν έχουν μέχρι στιγμής δει το αναμενόμενο update για φέτος. Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Apple εμφανίζει ένα Finder logo animation, που παραπέμπει σε Mac app.

    Το σλόγκαν της Apple για το εν λόγω event είναι η φράση “scary fast”, υποδηλώνοντας νέες αποκαλύψεις που αφορούν το chip αλλά και μια αναφορά στο Halloween.

    Τα chips της Apple αυτή τη στιγμή είναι τα Μ2. Προσεχώς όμως περιμένουμε να ανακοινωθεί το γρηγορότερο Μ3, το οποίο θα μπορούσε να ενισχύσει τις πωλήσεις των Mac. Η Apple πραγματοποίησε ένα event για τα νέα μοντέλα iPhone και Apple Watch το περασμένο Σεπτέμβριο.

    Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το λανσάρισμα των νέων προϊόντων της εταιρείας το event θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube, μέσα από το Apple TV και την επίσημη ιστοσελίδα της Apple. 

    Διαβάστε επίσης:

    Η realme συμμετέχει δυναμικά στο Gameathlon Back To School!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles