17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανοικτή εκδήλωση με θέμα: “Business Intelligence και Data Analytics: The 4th Industrial Revolution Comes to Cyprus”

    BIDA-EVENT-INVITATION-FB-AD

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανοικτή εκδήλωση με θέμα “Business Intelligence και Data Analytics: The 4th Industrial Revolution Comes to Cyprus” που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 23 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία. Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Στρατηγικός Σχεδιαστής στη Goldman Sachs, Dr Geoffrey Goodell (MIT, Harvard & Oxford Universities), και Deputy Director UCL Centre for Blockchain Technologies. Παράλληλα, ανώτερα στελέχη τηλεπικοινωνιών, τραπεζών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, λιανικού εμπορίου, επαγγελματικών υπηρεσιών, ναυτιλίας, και του δημόσιου τομέα που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα αναφερθούν διεξοδικά στο ρόλο, την αξία και τις επιπτώσεις του Big Data Analytics και BusinessIntelligence tools στο τομέα τους.

    Σημειώνεται ότι η ανάλυση μεγάλων δεδομένων αποτελεί σήμερα ένα σύγχρονο εργαλείο που εφαρμόζεται σε διαφόρους τομείς της οικονομίας και επιτρέπει την ανακάλυψη μοτίβων, συσχετισμών και πληροφοριών από μεγάλους όγκους δεδομένων από διαφορετικές πηγές όπως επικοινωνίες, συναλλαγές, αισθητήρες, μηχανές αναζήτησης και κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία μετατροπής των δεδομένων σε γνώσεις και των γνώσεων σε σημαντικές ενέργειες, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες λήψης πιο έγκαιρων και έγκυρων αποφάσεων για τις εταιρείες.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη (δωρεάν) απαιτείται όμως κράτηση θέσης συμμετοχής στην εκδήλωση την όποια μπορείτε να κάνετε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles