15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Stranger Things 4! Δείτε το τελευταίο trailer πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Πριν από λίγες μέρες, οι fans του Stranger Things είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα 8 πρώτα λεπτά της νέας σεζόν. Τώρα το Netflix παρουσίασε το τελευταίο επίσημο trailer της δημοφιλούς σειράς, που το πρώτο μέρος της κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27  Μαΐου, ενώ το δεύτερο μέρος θα “ανέβει” στην πλατφόρμα την 1η Ιουλίου.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν, οι θεατές θα βρεθούν 6 μήνες μετά τη Μάχη του Starcourt, που βύθισε το Hawkins στον τρόμο. Οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να ερευνήσουν τις εξελίξεις και την πολυπλοκότητα του Λυκείου. Όπως όλα δείχνουν όμως, το μυστήριο δε σταματά εδώ, αφού μια νέα απειλή τους περιμένει στη…γωνία. Θα καταφέρουν άραγε να βάλουν ένα τέλος στο χάος του Upside Down;

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβάστε επίσης:

    The Last of Us: Αρχές του 2023 τοποθετεί την πρεμιέρα σκηνοθέτης της σειράς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles