19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο! Πραγματικό διαστημικό περίπατο θα κάνει ο Tom Cruise για τη νέα του ταινία

    Είναι γνωστό ότι ο γνωστός ηθοποιός Tom Cruise αναλαμβάνει μόνος του να φέρει εις πέρας τις “επικίνδυνες αποστολές” που απαιτούν οι ταινίες του. Τώρα, σκοπεύει να γίνει ο πρώτος απλός πολίτης που θα πραγματοποιήσει διαστημικό περίπατο έξω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για την νέα του ταινία σε σκηνοθεσία Doug Liman, που προς το παρόν δε διαθέτει τίτλο. Πριν από μερικές μέρες η Donna Langley από τη Universal Pictures επιβεβαίωσε στο BBC News ότι ο 60χρονος Cruise θα ταξιδέψει στο διάστημα για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την επόμενή του ταινία.

    “Νομίζω ότι ο Tom Cruise θα μας μεταφέρει στο διάστημα. Θα ταξιδέψει όλο τον κόσμο στο διάστημα”, είπε η Langley. “Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα εξαιρετικό project υπό ανάπτυξη με τον Tom”. Όπως έγινε γνωστό, η ταινία άρχισε να σχεδιάζεται εν μέσω πανδημίας και έχει budget περίπου 200 εκατ. δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας θα διαδραματίζεται στη γη, στη συνέχεια όμως ο χαρακτήρας θα πρέπει να ταξιδέψει στο διάστημα για να σώσει την κατάσταση. Ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη κατάσταση. Θα είναι ο μόνος που θα μπορεί να σώσει τη γη από την καταστροφή.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες ο Χαμένος Βασιλιάς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles