17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αποκάλυψη: Η Huawei δουλεύει πάνω στο δικό της λειτουργικό σύστημα!

    Διαβάσαμε πριν λίγο καιρό τις πληροφορίες ότι η Samsung πιθανότατα θα στραφεί στο Tizen OS αντί για το Android και τώρα φαίνεται πως και μία ακόμη εταιρεία, η Huawei, πειραματίζεται πάνω στο δικό της λειτουργικό σύστημα.

    EMUI

    Πέρα από το εργάζεται πάνω στο EMUI 5.0 skin, με επικεφαλής την Abigail Brody, πρώην σχεδιάστρια της Apple που συνεργάστηκε στην ανάπτυξη του iOS 1 και προσελήφθη πέρυσι από τη Huawei, η εταιρεία πιθανότατα ετοιμάζει και το δικό της λειτουργικό, ώστε να είναι εξασφαλισμένη σε περίπτωση που η Google σταματήσει να παρέχει υποστήριξη για το Android σε third-party συσκευές ή αν η “ελευθερία” των εταιρειών όσον αφορά το Android περιοριστεί από την Google.

    Huawei-Abigail-Sarah-Brody
    Abigail Brody

    Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από “τρία άτομα που έχουν ενημερωθεί για το project”, σύμφωνα με το site The Information, ενώ, όπως φαίνεται, το OS βρίσκται στα πρώιμα στάδια της ανάπτυξής του και δε γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί. Αναπτύσσεται πάντως στη Σκανδιναβία από ένα team developers που παλαιότερα εργαζόταν στη Nokia.

    Για να δούμε αν στο μέλλον, πέρα από γνωστά operating systems όπως το Android ή το iOS, θα έχουμε και νέα λειτουργικά από ανεξάρτητους κατασκευαστές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles