21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα tech specs και εικόνες του Apple iPad Plus (φήμες);

    Το φημολογούμενο iPad Plus (ή iPad Pro) φιγουράρει αυτή τη στιγμή ως το νέο «next big thing» της Apple, για αυτό και όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις ένα νέο προϊόν της εταιρείας από το Cupertino συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμη και εάν δεν έχει ανακοινωθεί…

    Images-of-rumored-12_9-inch-Apple-iPad-Plus

    Σύμφωνα με ένα post που έκανε την εμφάνιση του στο Weibo, η Apple φαίνεται να έχει καταλήξει στην ονομασία του νέου προϊόντος, το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι φήμες θα το αποκαλεί από εδώ και στο εξής: Apple iPad Plus. Σύμφωνα με το εν λόγω post, το iPad Plus θα διαθέτει display στις 12.9 ίντσες με ποιότητα 2K, ενώ θα είναι εξαιρετικά λεπτό (με πάχος στα 7mm) και θα ζυγίζει κοντά στα 700 γραμμάρια.  Επιπλέον, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα εννοείται το νέο iPad εικάζεται ότι θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM και θα στηρίζεται στο A8X chipset (μία εμπλουτισμένη έκδοση του chipset που βρίσκεται μέσα στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus). Επιπλέον, όπως ακούγεται το νέο iPad θα στηρίζεται σε μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 11000mAh, η οποία ουσιαστικά θα είναι 50% μεγαλύτερη από τα high-end tablets της Apple.

    Αναμφίβολα, τα παραπάνω specs δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία από την Apple θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε «διαρροή» με σκεπτικισμό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles