16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αψηφά τον κίνδυνο στα γυρίσματα και γίνεται viral ο Tom Cruise

    Μπορεί ο Keanu Reeves να κατέχει τον τίτλο του «καλού παιδιού» στο Hollywood, όμως ο Tom Cruise αποτελεί έναν ηθοποιό ατρόμητο που τολμά να ρισκάρει, δίνοντας στο κοινό μοναδικές σκηνές. Είναι γνωστό πως ο 60χρονος ηθοποιός γυρίζει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του χωρίς κασκαντέρ.

    Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα video που δείχνει τον Tom Cruise με καφέ μπουφάν και ασορτί παντελόνι, χωρίς κράνος να στέκεται όρθιος στο φτερό ενός μικρού αεροπλάνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εν ώρα πτήσης.

    Ο ίδιος αναφέρει: «Γεια σας… Όπως μπορείτε να δείτε, γυρίζω την τελευταίο μέρος της ταινίας Mission: Impossible. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πάνω από το πανέμορφο φαράγγι του ποταμού Blyde στην εκπληκτική Νότια Αφρική».

    Σύμφωνα με την Dailymail, o Cruise, ο οποίος υποδύεται τον Ίθαν Χαντ στην ταινία φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από ένα ζευγάρι που έκανε πεζοπορία. Ο Jason και η Sarah Haygarth πήγαιναν μια βόλτα όταν έπεσαν πάνω στον star.

    «Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν αυτός», είπε η Sarah. «Συγγνώμη, παιδιά, ξέρω ότι σας χαλάσαμε τη βόλτα με το θόρυβο. Μου αρέσει ο σκύλος σας», είπε ο ηθοποιός.

    «Ρωτήσαμε, «τι κάνεις;», πρόσθεσε ο Τζέισον. Ο Τομ είπε: «Θα πηδήξω. Τα λέμε! Ελπίζω να πάει καλά» και είπαμε: «καλή τύχη, Τομ».

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles