16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Arcane: Το Νοέμβριο του 2024 η 2η σεζόν

    Το Netflix πρόσφερε μια πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του πολυαναμενόμενου Arcane. Κατά τη διάρκεια της Geeked Week, η δημοφιλής υπηρεσία streaming έδωσε μια μικρή γεύση στους fans από το επόμενο κεφάλαιο της βραβευμένης προσαρμογής του League of Legends.

    Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό ήταν απλώς ένα teaser που διήρκεσε ελάχιστα, ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του 2024.

    Οι fans μαραζώνουν εδώ και δύο χρόνια, καθώς το ντεμπούτο του Arcane έγινε το Νοέμβριο του 2021. Η ιστορία, οι χαρακτήρες και τα κινούμενα σχέδια έτυχαν καλής υποδοχής, με το Arcane να κερδίζει πολλά Emmy, συμπεριλαμβανομένου του Εξαιρετικού Προγράμματος Κινουμένων Σχεδίων το 2022. Το Arcane ήταν η πρώτη από τις δύο συνεργασίες μεταξύ του Netflix και της εταιρείας ανάπτυξης του League of Legends, Riot Games. Το Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η Riot κυκλοφόρησε το παιχνίδι Hextech Mayhem: A League of Legends Story αποκλειστικά σε κινητά μέσω της Netflix Games, καθιστώντας το έναν από τους θεμελιώδεις τίτλους της συνεχώς διευρυνόμενης βιβλιοθήκης αποκλειστικών για κινητά του streamer που υποστηρίζεται από μεγάλους προγραμματιστές.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Avatar: The Last Airbender

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles