19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: Η Loewe εισάγει μια νέα έκδοση του Bild V

    Τον Απρίλιο του 2022 η Loewe επεκτείνει τη πολυβραβευμένη σειρά των μοντέλων Bild v με μια νέα παραλλαγή. Με την Loewe Bild v.55, η μακροχρόνια εταιρεία λανσάρει μια τηλεόραση που εστιάζει στις λειτουργίες της τηλεόρασης ενώ παραλείπει εντελώς τις συνδέσεις δικτύου εάν το επιθυμείτε. Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία του σετ βασίζονται στην γνωστή σειρά Loewe Bild v και εγγυώνται πρώτης τάξεως οπτική απόλαυση με υπερσύγχρονα πάνελ OLED και μεγάλη γκάμα εύκολων λειτουργιών.

    Η Bild v.55 συμπληρώνει τη σειρά της Loewe με μια κλασική τηλεόραση με σύστημα δύο καναλιών, διπλό δέκτη για όλες τις λειτουργίες λήψης και το νέο Loewe os6.6. Έτσι, η Loewe συνεχίζει να τηρεί τη στρατηγική της για δύο κανάλια. Για πρώτη φορά, το νέο λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει τη λειτουργία Easy TV, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προαιρετική απενεργοποίηση όλων των συνδέσεων ή των λειτουργιών μετάδοσης μέσω Internet (LAN/WLAN) και Bluetooth. Αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολο τον χειρισμό των λειτουργιών της τηλεόρασης και η νέα λειτουργία Easy TV διασφαλίζει επίσης τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των δεδομένων. Προσφέρει επίσης τη γνωστή μέγιστη άνεση της σειράς Bild v, όπως γρήγορη εναλλαγή καναλιών, λειτουργία εικόνας σε εικόνα ή παράλληλη εγγραφή και τηλεόραση με μετατόπιση χρόνου μέσω εξωτερικής εγγραφής USB. Όπως και πριν, η Loewe περιλαμβάνει το Amazon Fire TV Stick 4K Max με το τηλεχειριστήριο υποβοήθησης Loewe και παρέχει τέλεια ψυχαγωγία ροής.

    Το νέο μοντέλο αποτελεί προσθήκη στις εκδόσεις Loewe Bild v.65 dr⁺ και Loewe Bild v.55 dr⁺ που έχουν ήδη λανσάρει στην αγορά.  Η επιτυχημένη και πολλαπλά βραβευμένη σειρά μοντέλων Bild v συνδυάζει την πρώτης τάξεως τεχνολογία με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της Loewe. Η τελευταία γενιά πάνελ OLED σε συνδυασμό με μια ξεχωριστή διαδικασία βαθμολόγησης για κάθε σετ εξασφαλίζει την τέλεια εικόνα. Κατασκευασμένο σε γραμμή παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στα κεντρικά γραφεία της Kronach, η υπερύψηλής ανάλυσης 4K OLED Loewe Bild v έχει ήδη βαθμονομηθεί στο εργοστάσιο, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα εικόνας από την πρώτη κιόλας ενεργοποίηση. Βασισμένο σε δεκαετίες βελτιστοποιημένων αλγορίθμων, κάθε Loewe Bild v επιτυγχάνει μια φυσική, αρμονική εικόνα και απολαμβάνει το απολαυστικό home cinema στο υψηλότερο επίπεδο. Χάρη στα HLG, HDR10 και Dolby Vision™, οι εικόνες υψηλής αντίθεσης και το εντυπωσιακό χρωματικό φάσμα μεταφέρουν τους θεατές σε άπειρους χώρους που εκτείνονται μέχρι τον καναπέ.

    Η στερεοφωνική μπάρα ήχου σε σχήμα “V” απλώνεται στην οθόνη και προσφέρει μια ζωντανή εμπειρία ήχου με εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο και εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας ακόμα και σε μεγαλύτερα δωμάτια. Αυτό οφείλεται στα 80 watt συνολικής ισχύος μουσικής, στο σφραγισμένο κουτί αντανακλαστικών μπάσων και σε έξι προγράμματα οδήγησης. Χρησιμοποιώντας το Mini Sound Personalization™, ο ήχος μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες ακοής του θεατή. Σε συνδυασμό με την οθόνη και τις πολυάριθμες μεμονωμένες λύσεις ρύθμισης, το Loewe Bild v μετατρέπεται σε ένα κομψό κλασικό σχέδιο για τις υψηλότερες απαιτήσεις που βελτιώνει κάθε σαλόνι. Ο κινητήρας Loewe βάσης δαπέδου V αναπτύχθηκε ειδικά για τη σειρά μοντέλων Loewe Bild v. διαθέτει επιφάνεια αλουμινίου υψηλής ποιότητας με λεπτό φινίρισμα και μπορεί να επιστραφεί άνετα από τον καναπέ μέσω τηλεχειριστηρίου.

    Την Loewe Bild v.55 θα την βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσω e-mail στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles