15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Asus ROG Phone 7 Pro: Θα συνδέεται με την AeroActive, την ειδική ψήκτρα «κτήνος»!

    Η επόμενη γενιά των Asus ROG Phones βρίσκεται προ των πυλών, με την Asus να σχεδιάζει να λανσάρει στις 13 Απριλίου δύο διαφορετικά μοντέλα (ROG Phone 7 και 7 Pro). Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και τα δύο θα τροφοδοτούνται από το πανίσχυρο Snapdragon 8 Gen 2, ενώ εξυπακούεται ότι και τα δύο θα έχουν ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες που θα προσφέρουν ένα σημαντικό boost στο mobile gaming. Ωστόσο, η Pro έκδοση θα έχει έναν ακόμη καλά κρυμμένο άσσο στο μανίκι της, καθώς θα μπορεί να συνδεθεί με το AeroActive cooler, μιας ειδικά σχεδιασμένη Mobile ψήκτρα, η οποία προσφέρει ενεργητική ψύξη διοχετεύοντας δροσερό αέρα μέσα από ένα ειδικό portal που ανοιγοκλείνει στο πίσω τμήμα του back cover.

    Με αυτόν τον τρόπο, η ψήκτρα μπορεί να «στοχεύσει» παγωμένο αέρα απευθείας στο chipset εξασφαλίζοντας ένα δροσερό περιβάλλον στο εσωτερικό, το οποίο μπορεί μάλιστα μπορεί να προσφέρει ανεπτυγμένο έλεγχο της θερμοκρασίας. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η AeroActive λειτουργεί και ως χειριστήριο, καθώς διαθέτει physical gaming buttons, ενώ παράλληλα έρχεται και με RGB φωτισμό αλλά και ένα gaming display, το οποίο ουσιαστικά μεταμορφώνει το ROG Phone σε μια πλήρως λειτουργική portable κονσόλα.

    Με βάση τα specs που έχουν διαρρεύσει, τα νέα ROG phones θα διαθέτουν μπαταρίες στα 6.000mAh υποστηρίζοντας fast charging στα 65W, ενώ παράλληλα θα διαθέτει FHD+ display στις 6.8 ίντσες τεχνολογίας AMOLED και refresh rate στα 165Hz. Τέλος, οι συσκευές θα διαθέτουν triple camera setup στα 50+13+5MP. Περισσότερα για τα νέα gaming phones της Asus θα γνωρίζουμε στις 13/4 όπου και αναμένεται το official release τους…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles