21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Bad Blood»: Την ιδρύτρια της Theranos θα ενσαρκώσει η Τζένιφερ Λόρενς

    Μετά την πρόσφατη συνεργασία τους στην ταινία του Netflix «Don’t Look Up», η Τζένιφερ Λόρενς και ο Άνταμ ΜακΚέι “συναντιούνται” ξανά. Αυτή τη φορά για την επερχόμενη ταινία «Bad Blood», που θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV+. Προς το παρόν, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τους συντελεστές ή την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.

    Η άνοδος και η κατάρρευση της Theranos

    Όπως έγινε γνωστό, η Λόρενς θα ενσαρκώσει την ιδρύτρια της Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς, ενώ ο ΜακΚέι έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Η Ελίζαμπεθ Χολμς ερευνήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Στάνφορντ εγκατέλειψε τις σπουδές της και ίδρυσε τη νεοφυή εταιρεία διαγνωστικών εξετάσεων Theranos. Η εταιρεία της έφθασε να έχει αξία δισεκατομμυρίων δολαρίων, όμως ο μύθος κατέρρευσε όταν αποκαλύφθηκε ότι καμία από τις τεχνολογίες δεν λειτούργησε πραγματικά, θέτοντας την υγεία χιλιάδων ανθρώπων σε σοβαρό κίνδυνο. Η Theranos και η Χολμς κατηγορήθηκαν για πάρα πολλές απάτες, με αποτέλεσμα η εταιρεία να κλείσει τα εργαστήριά της.

    Η ταινία «Bad Blood» θα ακολουθεί τη «θεαματική άνοδο και πτώση της Χολμς, η οποία ξεκίνησε με την υπόσχεση να φέρει επανάσταση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης και τελείωσε με την κατάρρευση της εταιρείας της και την παραπομπή της σε δίκη για απάτη», σύμφωνα με το Variety. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «Bad Blood: Secrets And Lies In A Silicon Valley» του βραβευμένου με Πούλιτζερ ερευνητή Τζον Καρέιρου, ο οποίος αποκάλυψε την ιστορία για τη Χολμς.

    Διαβάστε επίσης: Νέο teaser για το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore – Τη Δευτέρα το επίσημο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles