15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    «Budget-friendly» βιντεοπροβολείς Conceptum για αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες στο σπίτι

    Μπορεί οι προτζέκτορες στο παρελθόν να αποτελούσαν συσκευές που δε χρησιμοποιούνταν ευρέως, όμως σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές «φλερτάρουν» με την ιδέα να στήσουν το δικό τους σινεμά στο σπίτι. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ο προσωπικός μας χώρος απέκτησε ιδιαίτερη σημασία και η παρακολούθηση ταινιών με φίλους και συγγενείς βρέθηκε σε πρώτο «πλάνο» κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να αποκτήσεις το δικό σου οικιακό σινεμά, οφείλεις να το κάνεις σωστά! Ξεκίνα από ένα βιντεοπροβολέα, που θα ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, και στη συνέχεια διάλεξε την κατάλληλη οθόνη προβολής. H εταιρεία Conceptum, φυσικά, είναι αυτή που προσφέρει εδώ και χρόνια τις καλύτερες λύσεις και στην κατηγορία του home entairtenement, διαθέτοντας κορυφαίες συσκευές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

    Ξεκίνα το ταξίδι με τον LED RD-826

    Αν έχεις ονειρευτεί ένα θερινό σινεμά στην αυλή σου, όπως αυτά που βλέπεις συχνά στην τηλεόραση, αναζητάς όμως έναν προσιτό βιντεοπροβολέα, ο LED RD-826 της Conceptum αποτελεί ένα από τα top μοντέλα στην κατηγορία του, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις αναρίθμητες θετικές online κριτικές των χρηστών. Η άνεση, η αξιοπιστία, η ευελιξία στη χρήση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής καθιστούν αυτόν τον «budget-friendly» LED προτζέκτορα της Conceptum, που υποστηρίζει Wi-Fi, την ιδανική λύση για όλους τους users που επιθυμούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον μαγευτικό κόσμο των projectors.

     

    Στα δυνατά του σημεία συγκαταλέγονται η μοναδική «crystal clear» ανάλυση στα 1080p, η φωτεινότητα στα 4500 lumens, η διάσταση προβολής που ξεκινάει από τις 60 και φτάνει μέχρι τις 200 ίντσες, η δυνατότητα ρύθμισης 360 μοιρών της βάσης, η επιλογή για διόρθωση keystone αλλά και η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας του που αποτελεί «εγγύηση» αντοχής στο πέρασμα του χρόνου. Παράλληλα, ο RD-826 προσφέρει 2xHDMI ports, 2xUSB, θύρα VGA και δυνατότητα AV σύνδεσης.

    Εκπληκτική “big screen” εμπειρία με LED RD-828

    Μια ακόμα εναλλακτική πρόταση από την Conceptum είναι ο LED RD-828, ένα προϊόν κατάλληλο να μεταδώσει μια εκπληκτική «big screen» εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσεις μια μικρή περιουσία για να τον αγοράσεις. Προσφέρει εκπληκτική ανάλυση στα 1080p, φωτεινότητα στα 3800 lumens και διάσταση προβολής που ξεκινάει από τις 60 και φτάνει μέχρι τις 200 ίντσες! Η υψηλή ευκρίνεια και η ποιότητα στην εικόνα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ενώ ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του RD-826 είναι η διάρκεια ζωής της λάμπας του, η οποία μπορεί να αγγίξει τις 50.000 ώρες.

    RD-726i: Η νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα “νερά”

    Η Conceptum, φυσικά, δε σταματά εδώ, αφού έρχεται να ενισχύσει την εμπειρία home cinema με ένα ολοκαίνουριο μοντέλο. Ο νέος Conceptum RD-726i αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, αφού δε μιλάμε μόνο για μια συσκευή με κομψό σχεδιασμό, αλλά και για αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.
    Ο εν λόγω βιντεοπροβολέας είναι εξοπλισμένος με Wi-Fi, επομένως είναι δυνατή η ασύρματη σύνδεση στο τοπικό σου δίκτυο και η online παρακολούθηση της αγαπημένης σου ταινίας ή σειράς. Το ασύρματο bluetooth επιτρέπει άμεση σύνδεση με συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία, όπως για παράδειγμα ένα smartphone. Μπορείς να παρακολουθήσεις ανά πάσα στιγμή ένα βίντεο από το κινητό ή το laptop, κάνοντας χρήση της λειτουργίας miracast/screen mirroring. Ο RD-726i είναι τεχνολογίας DLP (DMD), φωτεινότητας 450 ANSI Lumens, με λάμπα τύπου LED, η οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (30000 ώρες) από τις απλές λάμπες και καλή απόδοση χρωμάτων.

    Οθόνες προβολής Conceptum για κάθε ανάγκη

    Ο προτζέκτορας είναι το άλφα και το ωμέγα για να φτιάξεις τον προσωπικό σου “παράδεισο” στο σπίτι, όμως οι οθόνες προβολής είναι το δεύτερο στάδιο που θα σε απασχολήσει. Η Conceptum διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε πανιά που συνδυάζονται άψογα με κάθε projector.

    Ανάλογα με τις ανάγκες σου, θα βρεις: 

    Οθόνες προβολής σε τρίποδο

    CONCEPTUM CON-TP 100” 4:3 Οθόνη προβολής σε Τρίποδο (200x150cm)

    Χειροκίνητες οθόνες

    CONCEPTUM CON-MP 100” Χειροκίνητη Οθόνη Προβολής 4:3 (200x150cm)

    -Ηλεκτρικές

    CONCEPTUM CON-EP 135″16:9 Ηλεκτρική Οθόνη Προβολής (300x168cm)

    -Σταθερές

    CONCEPTUM CON-FFP 100″ 4:3 Fast Fold Οθόνη Προβολής (203x153cm)

    Μάθετε περισσότερα για τους προτζέκτορες και τις οθόνες προβολής της Conceptum εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles