15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    CARDET: Συμπλήρωσε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης

    Εκδήλωση για την συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων επιτυχημένης πορείας διοργάνωσε το Κέντρο προώθησης της έρευνας και ανάπτυξης στην εκπαιδευτική τεχνολογία (CARDET). Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό cocktail bar της πρωτεύουσας, με την συμμέτοχη πολλών  εκλεκτών προσκεκλημένων, συνεργατών, φίλων, εκπρόσωπων των  Μέσων ενημέρωσης, πολιτικών, κρατικών και ακαδημαϊκών φορέων, γιορτάστηκε σε μια ξεχωριστή, ζεστή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η 15χρόνη επιτυχημένη πορεία του κέντρου CARDET στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

    Ο Δρ. Χαράλαμπος Βρασίδας, εκτελεστικός διευθυντής της CARDET και οικοδεσπότης της βραδιάς, μίλησε για την εξέλιξη και λειτουργία του Κέντρου, το οποίο έχει καταστεί ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο. Το CARDET δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης από τον Οκτώβριο του 2004, στοχεύοντας στην προώθηση της καινοτομίας στην παιδεία, την αειφόρο και κοινωνική ανάπτυξη. Παρέχει μια ευρεία γκάμα συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών προωθώντας καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακά εκπαιδευτικά εργαλεία για την προώθηση της γνώσης και την απόκτηση δεξιοτήτων. Στο διάστημα των 15 χρόνων λειτουργίας του το Κέντρο έχει ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 300 projects σε περισσότερες από 40 χώρες, από τα οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι.

    Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους φίλους του CARDET, για τη συμβολή τους στην μέχρι τώρα επιτυχία του Κέντρου, την εξαιρετική συνεργασία, τις σταθερές σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles