15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    CitisAID: Κάνε ασφάλεια «ζωής» στο κινητό σου!

    Δεν χρειάζεται να είσαι… επαγγελματίας ατζαμής: μια στιγμιαία απροσεξία αρκεί για να αχρηστεύσει τη συσκευή σου και να σε αναγκάσει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τη δεις να λειτουργεί και πάλι. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να σου λύσει μια και καλή το CitisAID! Τι είναι πάλι αυτό; Πρακτικά θα μπορούσες να τη χαρακτηρίσεις και… ασφάλεια ζωής για το κινητό σου τηλέφωνο!

    citisaid

    Σε λήστεψαν στον δρόμο (φτου-φτου μακριά από ‘μας); Πήρε φωτιά το Κορδελιό και έγινε η συσκευή παρανάλωμα; Σου ‘πεσε κάτω βρε αδερφέ κι η οθόνη έγινε κομματάκια; Ουδέν πρόβλημα! Πρόσεξε να δεις: το CitisAID insurance σου παρέχει πλήρη κάλυψη από το πρώτο ευρώ σε περίπτωση κλοπής και φωτιάς καθώς και δωρεάν αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση που αυτή σπάσει! Η δε κάλυψη είναι παγκόσμια και ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής –όπως και να ‘χει τους αναλυτικούς όρους μπορείς να τους δεις και στη σελίδα του CitisAID.

    CitisAID & Samsung Galaxy S5

    Οι πρώτοι 100 που θα προπαραγγείλουν το Samsung Galaxy S5 από το CitisShop στην τιμή των 749€, θα πάρουν την ασφάλεια CitisAID δωρεάν με τη συσκευή τους. Εσύ μπορείς να γίνεις σήμερα κιόλας μέλος της οικογένειας του CitisShop και να κερδίσεις επιπλέον έκπτωση 10€ στις «προσφορές που… τα σκάνε» -και άρα να αποκτήσεις το Galaxy S5 στα 739€!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles