15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Corsair «Concept Zeus»: Να πώς η Corsair λύνει το πρόβλημα μπαταρίας των ασύρματων ποντικιών

    Όσον αφορά τα ασύρματα ποντίκια που χρησιμοποιούμε καθημερινά, υπάρχουν τρία σημαντικά προβλήματα που ανακύπτουν τις πιο πολλές φορές. Το γνωστό input lag, το βάρος τους και η αυτονομία τους. Με το Concept Zeus, η Corsair σκοπεύει να λύσει τουλάχιστον ένα από αυτά τα προβλήματα, προσθέτοντας τη δυνατότητα φόρτισης Qi σε ένα mousepad. Πρόκειται απλά για ένα concept σε αυτό το στάδιο, που όμως λειτουργεί πολύ καλά. Συγκεκριμένα, απλά μετακινείτε το ποντίκι σε μια συγκεκριμένη περιοχή του mousepad και αυτό αρχίζει να φορτίζει.

    corsair

    Μάλιστα, στο mousepad που χρησιμοποίησε η Corsair για την επίδειξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας, υπάρχει ένα κύκλος προκειμένου να γνωρίζει ο χρήστης ότι σε αυτή την περιοχή μπορεί να φορτίζει. Όταν το ποντίκι θα φορτίζει, η λυχνία που βρίσκεται στο σώμα του θα μετατραπεί σε κόκκινη και ένα LED στο mousepad θα αναβοσβήνει.

    Η Corsair δεν ανέφερε πόσα watts θα παρέχει ο συγκεκριμένος Qi φορτιστής. Φυσικά, θα υπάρχει η δυνατότητα φόρτισης και μέσω καλωδίου που θα συνοδεύει τη συσκευασία. Το ιδιαίτερα εκπληκτικό είναι ότι θα μπορεί να φορτίσει ακόμη και smartphone το mousepad. Σύμφωνα με την εταιρεία, το ποντίκι θα παρέχει αυτονομία 36 ωρών με μια και μόνο φόρτιση. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποια τιμολογιακή πολιτική. Η ιστοσελίδα tomshardware αναφέρει ότι το ποντίκι που δοκίμασε κατά την παρουσίαση ήταν ελαφρύτερο, αλλά και πάλι η Corsair αρνήθηκε να δηλώσει αν θα διατηρηθεί το ίδιο βάρος στο τελικό προϊόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα αγγίζει περίπου τα 100-200 γραμμάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles