15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Με σταθερά και αξιόπιστα βήματα υλοποιεί το δίκτυο 4G

    cyta_office

    Αναφορικά με το θέμα της εγκατάστασης του δικτύου 4G, η Cyta με ανακοίνωση της σημειώνει ότι, «η διαδικασία επιλογής αναδόχου ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2014 και το έργο βρίσκεται ήδη στη φάση υλοποίησης. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η διαδικασία διαβούλευσης μεταξύ του ΔΣ της Cyta, της αρμόδιας Επιτροπής του Οργανισμού, του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων και της Διυπουργικής Επιτροπής, εξελίχθηκε σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο του νόμου για τις αποκρατικοποιήσεις και ουδεμία καθυστέρηση σημειώθηκε».

    Όπως επισημαίνεται στην συνέχεια της ανακοίνωσης «Αποτέλεσμα της εφαρμογής της διαδικασίας αξιολόγησης, ήταν πως ο Οργανισμός πέτυχε σημαντικότατες εξοικονομήσεις επί του αρχικού προϋπολογισμού, που προέβλεπε την εγκατάσταση του δικτύου με παγκύπρια κάλυψη. Τα όσα λέγονται περί απώλειας εισοδημάτων, το 2019, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, διότι, πολύ απλά, η Cyta στο προσεχές διάστημα θα αποκτήσει το δικό της δίκτυο 4G».

    Στη Cyta, καταλήγει η ανακοίνωση «Υπάρχει, ήδη, σε εξέλιξη ένα μεγάλο έργο για ολική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σε ότι αφορά στην τεχνολογία τέταρτης γενιάς, η Cyta προχωρά με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Στόχος μας είναι, αυτό που θα δοθεί στον Κύπριο καταναλωτή, να είναι αξιόπιστο και να μπορεί να υποστηριχθεί στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Πέρα από τα δίκτυα που αποτελούν την υποδομή, έχει ιδιαίτερη σημασία το εύρος και η εξειδίκευση των διαθέσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών. Αυτές είναι που δημιουργούν ισχυρή προστιθέμενη αξία και στον τομέα αυτό η Cyta πρωταγωνιστεί, προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες, αξιόπιστες λύσεις, σιγουριά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles