21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: νέες εμπορικές προτάσεις για Mobile Internet Home με τεχνολογία 5G Fixed Wireless Access

    Δύο νέες εμπορικές προτάσεις για ασύρματο ευρυζωνικό Internet στο σπίτι που είναι βασισμένες στην τεχνολογία Fixed Wireless Access (FWA), εισάγει στην αγορά η Cyta. Πρόκειται για τις υπηρεσίες Mobile Internet Home 1 και Mobile Internet Home 2 που αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει το δίκτυο 5G της Cyta έρχονται να δώσουν λύση σε ειδικές ανάγκες καταναλωτών και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει δίκτυο Fiber ή θα καθυστερήσει η ανάπτυξη του ή δεν υπάρχει ενσύρματο δίκτυο έστω και χαλκού.

    Αναλυτικότερα, οι δύο νέες αυτές υπηρεσίες που φέρουν την ονομασία Mobile Internet Home, θα παρέχονται σε πελάτες με υφιστάμενη σταθερή σύνδεση Internet Home, όσο και σε πελάτες χωρίς σταθερή σύνδεση Internet Home.

    Πιο συγκεκριμένα, για τους πελάτες με υφιστάμενη σταθερή σύνδεση Internet (με ίδια διεύθυνση εγκατάστασης της υπηρεσίας Mobile Internet Home) θα παρέχεται δωρεάν ή με μεγάλη έκπτωση η επιλεχθείσα υπηρεσία Mobile Internet Home και δωρεάν ο ανάλογος εξοπλισμός (5G router) με την προϋπόθεση 24 μήνης δέσμευσης του πελάτη.

    Για τους πελάτες που δεν έχουν υφιστάμενη σταθερή σύνδεση Internet, η έκπτωση στην μηνιαία συνδρομή της επιλεχθείσας υπηρεσίας Mobile Internet Home θα είναι μηδενική, ωστόσο ο πελάτης θα μπορεί να αγοράζει τον εξοπλισμό (είναι το Router ZTE MC80 1A – η τιμή πώλησης του είναι στα €240) με δυνατότητα εξόφλησης σε 24 μηνιαίες δόσεις των €10 και παροχή της υπηρεσίας με 24 μήνη δέσμευση.

    Διευκρινίζεται ότι οι υφιστάμενοι πελάτες της υπηρεσίας Mobile Wi-Fi της Cyta που επιθυμούν με τη λήξη της 24μηνης δέσμευσης τους να μεταφερθούν στη νέα υπηρεσία Mobile Internet Home θα επωφελούνται 50% έκπτωση στη μηνιαία δόση του 5G router.

    Οι υπηρεσίες Mobile Internet Home 1 και Mobile Internet Home 2 προσφέρονται από την Cyta στις τιμές και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στον πιο κάτω πίνακα:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles