15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    DELL SERVERS: Ισχυρές, προσιτές λύσεις δικτύου με γνώμονα την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία

    Η Dell EMC Corporation ως η κορυφαία θυγατρική βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Dell Technologies και αποτελείται από μια ολοκληρωμένη τεχνολογική γκάμα κατασκευασμένη ειδικά για επιχειρήσεις, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή σε οργανισμούς, ώστε να αναπτυχθούν ψηφιακά και να προστατεύσουν το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο τους, την online πληροφορία.

    Η ASBIS προσφέρει ολοκληρωμένο πορτφόλιο της Dell EMC

    Η ASBIS προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Dell EMC Corporate που βοηθά την επιχείρησή να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα της και να γίνει ευέλικτη σε οποιαδήποτε κλίμακα. Τα εταιρικά προϊόντα της Dell διακρίνονται για την ευελιξία τους και την αποτελεσματικότητα τους στις σύγχρονες τεχνολογικά μεταβαλλόμενες συνθήκες οδηγώντας την επιχείρηση στην επιτυχία.

    «Όταν αγοράζετε έναν EMC Dell Server, αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα απλό υλικό»

    Η Dell Technologies και η Dell EMC Corporation ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή πλατφόρμα που βοηθά στη μετατροπή του κέντρου δεδομένων. Οι Dell EMC PowerEdge Servers 14th Gen., είναι κατασκευασμένοι για να υποστηρίζουν την εργασία μεγάλων και περίπλοκων  οργανισμών και να χειρίζονται ακόμα και τις πιο απαιτητικές επιχειρηματικές εφαρμογές. Διακρίνονται για τις δυνατότητες τους αφού λειτουργούν σε περιβάλλον με μεγάλο φόρτο εργασίας όπως HPC (High Performance Computing), βάσεις δεδομένων, ERP (Enterprise Resource Planning), Βusiness Ιntelligence και αποθήκευση δεδομένων.

    Σε συνδυασμό με τα εργαλεία Dell EMC OpenManage, πρωτοπόρα στον κλάδο, για λύσεις σε περιβάλλον με μεγάλο φόρτο εργασίας, οι διακομιστές PowerEdge παρέχουν τεχνολογία που είναι έξυπνη, απλή, δίνοντας την ευκαιρία για τη δημιουργία ακόμη πιο περίπλοκου σεναρίου.

    ΑSBIS & Dell EMC PowerEdge Servers 14th Gen

    Η Dell EMC προσφέρει ευελιξία στις υποδομές της πληροφορικής με επιλογές Tower, Rack και Blade Servers με απλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, σύνθετες επιλογές αποθήκευσης και λύσεις δικτύωσης. Οι PowerEdge Servers 14th Gen διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

    • Scalable Business Architecture – Μεγιστοποιεί την απόδοση για να χειριστεί κρίσιμες αποστολές και μεγάλες απαιτήσεις με εξαιρετικά επεκτατική αρχιτεκτονική και ευέλικτο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.
    • Intelligent Automation – Αυτοματοποιεί ολόκληρο τον κύκλο ζωής του διακομιστή Dell EMC PowerEdge από την ανάπτυξη έως την αντικατάσταση του, με διευρυμένα API και τη νέα κονσόλα OpenManage Enterprise για την αύξηση της παραγωγικότητας.
    • Integrated Security – Ενσωματωμένο στο hardware και firmware, τα δεδομένα προστατεύονται από ένα ισχυρό τείχος, διαφυλάσσοντας τη ζωή του Server.

    Μερικά απο τα είδη που προσφέρει η ASBIS

    Tower Servers – One-Socket Tower Servers και Two-Socket Tower Servers. Οι διακομιστές πύργου PowerEdge είναι κατασκευασμένοι για την επίλυση των προκλήσεων του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Με αθόρυβη λειτουργία, οι Tower server είναι διαθέσιμοι για λειτουργίες one-socket, όπως επίσης και για λειτουργίες two-socket για πιο περίπλοκες καταστάσεις. Όλοι οι διακομιστές πύργου αναπτύσσονται, διαχειρίζονται και αυτοματοποιούνται εύκολα με τα εργαλεία Dell EMC OpenManage.

    Rack Servers – Οι διακομιστές Rack PowerEdge παρέχουν την υψηλότερη απόδοση για ένα διαφορετικό σύνολο φορτίων εργασίας. Έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάπτυξη και να βελτιώσουν την απόδοση εφαρμογών για περιβάλλοντα βάσης δεδομένων, υπολογιστών υψηλής απόδοσης και εικονικά περιβάλλοντα. Καθώς ο φόρτος εργασίας και οι χώροι εργασίας γίνονται πιο περίπλοκοι, καθίσταται πιο σημαντικό από ποτέ για τις επιχειρήσεις να έχουν ολοκληρωμένες λύσεις που συνεργάζονται άψογα. Ισχυρά, απλοποιημένα και αυτοματοποιημένα εργαλεία OpenManage βοηθούν στη διαχείριση μεγάλων συμπλεγμάτων, εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ ενσωματώνεται ισχυρή ασφάλεια στους διακομιστές για προστασία από κακόβουλη δραστηριότητα.

    Modular Infrastructure Platforms – Οι λύσεις αρθρωτής υποδομής (MI) επιτρέπουν τη βελτίωση εργασιακών υποδομών παρέχοντας μια διαδρομή προς ένα σύγχρονο κέντρο δεδομένων. Η Σειρά PowerEdge FX, PowerEdge MX, PowerEdge C και PowerEdge VRTX αποτελούν λύσεις της κατηγορίας Modular Infrastructure.

    Οι Dell EMC Server PowerEdge προσφέρουν ασύγκριτη απόδοση και πολλά πλεονεκτήματα διαχείρισης που ενισχύουν τις επιχειρηματικές εφαρμογές και επιτρέπουν τον εκσυγχρονισμό του κέντρο δεδομένων πιο γρήγορα, πιο προσιτά και με μικρότερο κίνδυνο.

    * Η ASBIS αποτελεί επίσημος Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Dell EMC σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles