21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δες τι συμβαίνει σε μία γυναίκα όταν έχει οργασμό (video)

    Όχι δεν είναι μία είδηση κατάλληλη για… άνω των 18.

    Αναφερόμαστε σε μία επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε και “συνέλαβε” τις αντιδράσεις στο γυναικείο εγκέφαλο, κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. Το ενδιαφέρον είναι ότι, σε αντίθεση με όσα πιστεύαμε -ότι δηλαδή μόνο απομονωμένες περιοχές του εγκεφάλου αντιδρούν στη διέγερση- στο video φαίνεται πως πάνω από 80 περιοχές του εγκεφάλου επηρεάζονται.


    Όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες, σχεδόν κάθε περιοχή του εγκεφάλου “λάμπει” κατά τη διάρκεια ενός γυναικείου οργασμού. Η εγκεφαλική δραστηριότητα αυτή αρχίζει από τα “κέντρα ευχαρίστησης” που συνδέονται με το υπόλοιπο σώμα, πριν επεκταθεί σε όλο τον εγκέφαλο. Σύμφωνα με τον Rob Waugh του MailOnline μάλιστα, η όλη δράση μοιάζει με το παρακολουθείς ...”πυροτεχνήματα”.

    Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το υλικό προέρχεται από τη σάρωση του εγκεφάλου μίας 54χρονης θεραπεύτριας sex που ονομάζεται Nan Wise και προσφέρθηκε εθελοντικά για τη μαγνητική τομογραφία. Δηλαδή, αυτό είναι πιθανόν να μην αντιπροσωπεύει ακριβώς την εγκεφαλική δραστηριότητα ενός νεαρότερου κοριτσιού, παρ’ όλα αυτά το video έχει ένα ενδιαφέρον για να το παρακολουθήσει κανείς…

    Δες τον “οργασμό” εν δράσει (αν δεν παίζει το video δες το εδώ)

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles