16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διερεύνηση των δυνατοτήτων Κυπριακού Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας στον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας

    Την πρόθεση του να διοργανώσει ενημερωτικό εργαστήρι με θέμα τη διερεύνηση των δυνατοτήτων Κυπριακού Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας στον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας, γνωστοποίησε το Υπουργείο Άμυνας. Στο εργαστήρι θα μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης, Ερευνητικά Κέντρα που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα με τον Τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας (όπως πχ εταιρείες Έρευνας και Καινοτομίας και ανάπτυξης τεχνολογιών DUAL USE) αλλά και επιχειρήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να παράξουν τέτοιου είδος προϊόντα.

    Στόχος του εργαστήριου είναι η ενημέρωση των εταιρειών και των Ερευνητικών Κέντρων για τις θεματικές κατηγορίες τεχνολογιών Έρευνας και Ανάπτυξης που ενδιαφέρουν την Εθνική Φρουρά. Παράλληλα, θα διερευνηθεί η δυνατότητα εφαρμογής υφιστάμενων τεχνολογικών λύσεων που μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων των υφιστάμενων συστημάτων.

    Σημειώνεται ότι η ημερομηνία και ο χώρος της εκδήλωσης θα καθοριστούν σε μεταγενέστερο στάδιο αναλόγως των επιδημιολογικών συνθηκών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles