16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Don’t Look Up: Δείτε τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence στο νέο trailer

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες για την επερχόμενη ταινία του Netflix “Don’t Look Up”, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση δεδομένου του “λαμπερού” της cast. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence, μαζί με τους Jonah Hill, Meryl Streep, Tyler Perry και άλλους. Σκηνές της νέας παραγωγής έχουν γυριστεί στη Βοστώνη, ενώ άλλες στη Μασαχουσέτη.

    Πρόκειται για την ιστορία δύο αστρονόμων, οι οποίοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο που διατρέχει η Γη από έναν κομήτη, όμως πρακτικά κανείς δεν τους πιστεύει. Θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από την Παραμονή των Χριστουγέννων.

    Δείτε στη συνέχεια το καινούριο trailer:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles