15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    e-Agora: Ο Δημόσιος Τομέας θα μπορεί να πραγματοποιεί ηλεκτρονικά αγορές προϊόντων μικρής αξίας


    Στην δημιουργία μιας νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο Δημόσιος και Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας θα μπορεί να πραγματοποιεί ηλεκτρονικά αγορές προϊόντων μικρής αξίας  για τα οποία δεν απαιτείται η προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού, ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής αναβάθμιση των υπηρεσιών του

    Η  συγκεκριμένη πλατφόρμα που φέρει την ονομασία e-Agora, αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδικότερα  σε επίπεδο μικρομεσαίων κυπριακών επιχειρήσεων, οι οποίες θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην πλατφόρμα και  θα μπορούν να γνωστοποιούν και να προωθούν τα προϊόντα τους. Παράλληλα, αναμένεται να  συμβάλει στη μείωση του  διοικητικού κόστους του κράτους καθώς παρέχεται η δυνατότητα έρευνας αγοράς συγκεντρωτικά και εξασφάλισης των καλύτερων τιμών. .

    Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρώτη φάση έχουν ενταχθεί στην e-Agora 4000 περίπου προϊόντα, για διάφορες κατηγορίες, όπως αναλώσιμα εκτυπωτών, βίδες, είδη ηλεκτρολόγου, ελαιοχρώματα ψεκασμού, οικοδομικά υλικά, εργαλεία, βούρτσες – πινέλα και πλαστικά είδη.

    Τέλος, σημειώνεται ότι οι παραγγελίες στην e-Agora υποβάλλονται μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles