15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έγινε viral: Να γιατί οι κασέτες του Nintendo Switch έχουν τόσο… απαίσια γεύση!

    To Nintendo Switch κυκλοφορεί σήμερα και στην ελληνική αγορά, ωστόσο μία ξεχωριστή είδηση που δεν αφορά το λανσάρισμά του κάνει εντύπωση. Κι αυτή δεν αφορά τίποτα άλλο παρά μόνο το πόσο ...αηδιαστική είναι η γεύση από τις κασέτες του.

    nintendo switch

    Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν ο Jeff Gerstmann του Giant Bomb έβαλε μία κόπια του Breath of the Wild στο στόμα του κατά τη διάρκεια ενός livestream και η αντίδρασή του ήταν έντονη.

    Σύντομα το twitter κατακλύστηκε από παρόμοιες εμπειρίες χρηστών που αποθάρρυναν κόσμο από το να δοκιμάσει (γιατί να το κάνει άραγε, αλλά… anyway) τις κασέτες.

    Τελικά, φαίνεται πως υπάρχει λόγος γι’ αυτήν την άσχημη γεύση, καθώς η Nintendo το έχει κάνει για να προστατεύσει τα παιδιά από… το να τις καταπιούν κατά λάθος. Έχει τοποθετήσει ένα πικρικό μέσο (βενζοϊκό δενατόνιο γνωστό ως Bitrex) γι’ αυτό το λόγο, μία χημική ένωση που χρησιμοποιείται για να κάνει κάτι πικρό, ώστε κάποιος να μην το δοκιμάσει. Είναι πάντως να διευκρινίσουμε ένα μη τοξικό υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι ουσιαστικά ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Χρησιμοποιείται σε βερνίκια νυχιών, λοσιόν κ.λπ. ώστε να τα κάνει απωθητικά για κατά λάθος κατάποση και η Nintendo σκεπτόμενη κάθε λεπτομέρεια αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για κάθε ενδεχόμενο.

    Το μάθαμε κι αυτό!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles