17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Εκπαιδευτική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για κυπριακές επιχειρήσεις για τη νομοθεσία προστασίας των καταναλωτών

    consumer law ready

    Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ενημερώνει τις κυπριακές επιχειρήσεις, και ειδικά τις μικρομεσαίες, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε πρόσφατα μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, με σκοπό την εκπαίδευση των επιχειρήσεων για τη νομοθεσία αναφορικά με την προστασία των καταναλωτών. Η εκπαίδευση των επιχειρήσεων παρέχεται μέσω διαδικτυακών μαθημάτων (online courses) κατά τα οποία οι επιχειρήσεις μπορούν –μεταξύ άλλων– να ζητούν καθοδήγηση από εμπειρογνώμονες.

    Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.consumerlawready.eu έχει αναρτηθεί χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονικά τεστ, βίντεο και κουίζ που βοηθά τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να βεβαιωθούν ότι γνωρίζουν καλά τις σχετικές πρόνοιες για τα δικαιώματα των καταναλωτών. Οι επιχειρήσεις που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα σε χρόνο που τους διευκολύνει, ενώ με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των μαθημάτων μπορούν να κάνουν ένα ηλεκτρονικό τεστ με το οποίο θα επιστεγάσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν με ένα πιστοποιητικό. Τονίζεται ότι οι περισσότερες πληροφορίες και το υλικό στην ιστοσελίδα διατίθενται και στην ελληνική γλώσσα.

    Διαβάστε επίσης: Δέκα συμβουλές για την συμμόρφωση των κυπριακών επιχειρήσεων με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles