21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk: Τέλος εποχής για το Twitter – Έρχεται το “X”

    Συνεχίζει στο Twitter τις σαρωτικές αλλαγές ο Elon Musk, μερικούς μήνες μετά την επίσημη εξαγορά της πλατφόρμας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει το γνωστό πουλί-λογότυπο του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αντικαθίσταται από το “X”. Ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο έχει ήδη αλλάξει το όνομα της εταιρείας σε X Corp, θέτοντας σε εφαρμογή το πλάνο του για τη δημιουργία μιας υπερ-εφαρμογής, η οποία θα μοιάζει με την κινεζική WeChat.

    Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει το λογότυπο του Twitter, γράφοντας στο λογαριασμό του: «Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του Twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά».

    Στη συνέχεια ανέφερε ότι ένα προσωρινό λογότυπο θα τεθεί σε λειτουργία την ίδια ημέρα και δημοσίευσε μια εικόνα ενός “X” που τρεμοπαίζει στο Twitter. Αργότερα σε μια ηχητική συνομιλία στο Twitter Spaces, απάντησε “Ναι”, όταν ρωτήθηκε αν το λογότυπο του Twitter θα αλλάξει, προσθέτοντας ότι “θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό”.

    Η CEO της εταιρείας, Linda Yaccarino έγραψε στην πλατφόρμα ότι το rebrand ήταν μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. «Το Twitter έκανε τεράστια εντύπωση και άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούμε», είπε. «Τώρα, το “Χ” θα προχωρήσει περισσότερο».

    Σημειώνεται ότι το γνωστό πουλί του Twitter ονομάζεται Larry, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το 2011 ο co-founder Biz Stone, και αποτελεί ένα φόρο τιμής στο μπασκετμπολίστα και θρύλο των Boston Celtics, Larry Bird.

    Διαβάστε επίσης:

    Kaspersky: Έντονη δραστηριότητα απάτης γύρω από το Threads

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles