19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα κατάστημα τρεις επιλογές: Δώσε στο κινητό σου φροντίδα και… προτεραιότητα

    Το bataria.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που θα σου λύσει τα χέρια, όσον αφορά τα αξεσουάρ της συσκευής σου. Μία βόλτα στις σελίδες του θα σε κάνει να βρεις πολλά και ενδιαφέροντα παρελκόμενα για το κινητό σου, επιλέξαμε όμως τρία από αυτά για να σου “ανοίξουμε την όρεξη”…


    Το πρώτο από αυτά είναι το “Coco Phone”, ένα ακουστικό για τη συσκευή σου σε “ρετρό” style, που, τελευταία, έχει γίνει.. εθισμός. Είναι συμβατό με όλα τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία διαθέτουν υποδοχή 3.5mm (φυσικά και με iPhone), ενώ μπορεί να συνδεθεί και με το αγαπημένο σου laptop.


    Το επόμενο που επιλέξαμε είναι ένα… ασύρματο πληκτρολόγιο. Το Beewii Universal είναι μικρό σε μέγεθος, με 49 μαλακά πλήκτρα τύπου QWERTY, εργονομικά, τοποθετημένα πάνω σε μια λεπτή και κομψή κατασκευή. Είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα για smartphones, ενώ η αναγνώρισή του από τη συσκευή επιτυγχάνεται μέσα σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, όπως iPad, PS3 και υπολογιστές.


    Τέλος, επιλέξαμε ένα Bluetooth ακουστικό από τη Nokia, με τον κωδικό BH-905i, το οποίο σου επιτρέπει να απολαμβάνεις στερεοφωνικό ήχο από τη συσκευή σου. Με ενίσχυση μπάσων, επιλογή σύνδεσης ενσύρματα ή ασύρματα, ανάλογα με την προτίμησή σου κάθε στιγμή, είναι συμβατό με μία πλειάδα Nokia συσκευών, απογειώνοντας τη μουσική σου απόλαυση σε άλλα.. επίπεδα.

    Περισσότερα αξεσουάρ για το αγαπημένο σου κινητό θα βρείτε στο bataria.gr, ένα κατάστημα που δίνει στο κινητό σου την προτεραιότητα που του αξίζει.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles