16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ένα MacBook Pro σώζει τη ζωή επιβάτη από την αιματηρή επίθεση στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale

    Ο απολογισμός της πρόσφατης επίθεσης στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale στην Florida είναι πέντε νεκροί και ακόμη περισσότεροι τραυματίες. Ένας επιβάτης που βρισκόταν στο αεροδρόμιο τη στιγμή της επίθεσης υποστηρίζει ότι το Macbook Pro ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή. Μιλώντας στο CNN, ο Steve Frappier τόνισε πως ήταν στο χώρο των αποσκευών όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και ο ίδιος έπεσε στο πάτωμα για να προστατευθεί.

    screen-shot-2017-01-07-at-4-20-54-am

    Ο ίδιος, όπως επισημαίνει, έπεσε με την πλάτη του προς τα επάνω, ενώ είχε μαζί του και το σακίδιό του. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένιωσε να πέφτει κάτι επάνω του. Ο ίδιος περιέγραψε αυτό που ένιωσε σαν μια βαλίτσα να πέφτει πάνω στην πλάτη του. Μόλις η κατάσταση φάνηκε να είναι πιο ήρεμη σηκώθηκε από το πάτωμα, έβγαλε το Macbook Pro από το σακίδιο που είχε στη πλάτη του και είδε πως αυτό είχε καταστραφεί από τη σφαίρα.

    Ο Frappier αμέσως πήγες το Macbook Pro στο FBI, το οποίο γρήγορα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι επρόκειτο για σφαίρα 9 χιλιοστών, ίδιου διαμετρήματος με του όπλου του δράστη. Το FBI πιστεύει πως η σφαίρα πρώτα πέρασε από το μικρό άνοιγμα, κατευθύνθηκε στην οθόνη του laptop και συνέχισε μέσω του αλουμινένιου σώματος της συσκευής και της μπαταρίας, πριν εξέλθει από τους πλαϊνούς αεραγωγούς.

    Αυτή δεν η πρώτη φορά που κάποιος τονίζει πως ένα προϊόν της Apple του σώζει τη ζωή. Το 2015, ένας άνδρας είχε ισχυριστεί ότι το iPhone 5C τον είχε προστατεύσει μειώνοντας την ταχύτητα της σφαίρας, με τους ερευνητές να καταλήγουν πως αν δεν είχε το iPhone στη τσέπη του, θα είχε χάσει τη ζωή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles