15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Epic: Συμμετέχει στην Hospitality Expo Cyprus

    Στην πρώτη Hospitality Expo Cyprus που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως και τις 27 Ιανουαρίου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, θα συμμετάσχει η Epic.

    Κατά την διάρκεια της έκθεσης η Εpic θα υποδέχεται εκθέτες και επισκέπτες στο περίπτερο της ενημερώνοντας τους για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει μέσω του ιδιόκτητου της δικτύου οπτικών ινών και του εκσυγχρονισμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει, όπως η σύνδεση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες μέχρι 1Gbps, λύσεις σταθερής τηλεφωνίας με εξειδικευμένες λειτουργίες για Ξενοδοχειακές μονάδες, λύσεις εγχώριας και διεθνούς δικτύωσης, καθώς επίσης και όλες τις επιλογές κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις. Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Εpic θα προσφέρει ειδικές προσφορές, αρκετές από τις οποίες αφορούν συγκεκριμένα τον κλάδο της φιλοξενίας.

    Η Hospitality Expo είναι μια εξειδικευμένη έκθεση για ξενοδόχους, τουριστικά καταλύματα καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, με την συμμετοχη επιχειρήσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα. Εκτός από τους εκθέτες, η Hospitality Expo θα πλαισιωθεί από workshops και παρουσιάσεις.

    Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επωφεληθούν των εκθεσιακών προσφορών της Epic, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω email στο [email protected] για μία συνάντηση με τους εκπροσώπους της Epic στην 1η Hospitality Expo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles