21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αξιόπιστα προϊόντα ιδανικά για επιχειρήσεις από την Epson

    Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις ολοκληρωμένες σειρές inkjet εκτυπωτών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για επιχειρήσεις. Με τους εκτυπωτές Ink Tank System που διαθέτουν ενσωματωμένα δοχεία μελάνης, με τους WorkForce Prο για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου και με τεχνολογίες αιχμής, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για σύγχρονους επιχειρηματικούς οργανισμούς αλλά και μεμονωμένους επαγγελματικούς και οικιακούς χρήστες, ώστε να απολαμβάνουν πρωτοφανή μείωση στο κόστος των εκτυπώσεων, αλλά και ταχύτητα εκτύπωσης  που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

    L355_PHOTO 4 (Small)

    Ανάμεσα σε πολλά νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση που έγινε στο Blank Urban Space στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκε και η αποκάλυψη δύο ολοκαίνουργιων μοντέλων της τεχνολογίας InkTank System, οι εκτυπωτές L1300 και L1800 με ενσωματωμένα δοχεία μελάνης για Α3 εκτύπωση, που προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος και εύκολες εκτυπώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις και φωτογράφους. Ο κ.Renato Vincenti, Marketing Development Manager της Epson στην Ιταλία, έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του οράματος της εταιρείας αλλά και των νέων μοντέλων και τεχνολογιών της, υπογραμμίζοντας τη στροφή στους injects εκτυπωτές, αφήνοντας πίσω τους ξεπερασμένους laser.

    IMG_20140515_131640 (Small)

    IMG_20140515_135427 (Small)

    Επίσης, η Epson έδειξε πολλές δυνατότητες και εφαρμογές των εκτυπωτών, αλλά και τους ήδη αρκετά δημοφιλείς InkTank System εκτυπωτές L355, L550, L800 και το μονόχρωμο M200. Αλλά την παράσταση έκλεψαν και οι ισχυρότεροι εκτυπωτές, WorkForce Pro 5110 DW και 5620 DWF για υψηλές αποδόσεις σε μεγάλες απαιτήσεις και όγκους που προϋποθέτουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Πρόκειται για εκτυπωτές που είναι ταχύτεροι από έναν laser στις συνήθεις εργασίες εκτύπωσης, ενώ καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια  και προσφέρουν έως και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης.

    L1800_PHOTO 2 (Small)

    Οι καλεσμένοι είχαν ακόμη την ευκαιρία, να μάθουν εκτενέστερα και να δουν από κοντά την λειτουργία και τα οφέλη των εξειδικευμένων τεχνολογικών καινοτομιών Precision Core και Micro Piezo που ενσωματώνει η Epson στους εκτυπωτές της, για να προσφέρει στους εργαζόμενους μικρών και μεγάλων εταιρειών, μέγιστη απόδοση και υψηλή αντοχή. Επιπλέον έγινε mini παρουσίαση των δυνατοτήτων ασύρματης δικτύωσης των εκτυπωτών της εταιρείας, για εύκολη αποστολή και εκτύπωση αρχείων από mobile συσκευές αλλά και λήψη τους.

    WF 5620 DWF_PHOTO 1 (Small)

    IMG_20140515_133636 (Small)

    Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που οι καινοτόμες τεχνολογίες μας μάς έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη πρωτοπόρων προϊόντων, ώστε να μπορούμε να βρεθούμε δίπλα στη σύγχρονη επιχείρηση προσφέροντας λύσεις για εξοικονόμηση στην εκτύπωση και με υψηλές αποδόσεις. Η εμπιστοσύνη της αγοράς μας δίνει την ώθηση και τη δέσμευση να συνεχίσουμε.»

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles