16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάζονται spin-offs “υπερπαραγωγές” του Game of Thrones!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Game of Thrones, πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά, όπως λέει και ένα γνωμικό, όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και αυτό θα συμβεί και με το Game of Thrones, με το τελευταίο επεισόδιο του να προβάλλεται μέσα στο 2019. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το τέλος για το δημοφιλές σύμπαν του George R.R. Martin, καθώς όπως έγινε πρόσφατα γνωστό το δίκτυο HBO φιλοδοξεί να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον γνωστό κόσμο φαντασίας.

    Game of thrones 1

    Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Francesca Orsi, Senior VP της HBO, στόχος είναι μετά το τέλος της σειράς να κάνουν την εμφάνιση τους μία σειρά από μίνι σειρές spin-offs, που μάλιστα σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μικρές παραγωγές, αλλά δεν αποκλείεται να κοστίζουν ακόμη και 50 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν (θυμίζοντας έτσι το budget που είχαν οι πρώτες σεζόν του GoT)! H κ. Orsi δήλωσε ότι θα ήταν κουτό εκ μέρους του HBO να μην εκμεταλλευθούν την τεράστια δυναμική του  GoT και μάλιστα ανέφερε ότι ήδη πάνω σε ιδέες πάνω στα spin-offs έχουν ξεκινήσει να εργάζονται εκτός από τον George R.R. Martin, οι Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kick-Ass), Biran Helgeland (Legend) και Carly Wray (The Leftovers). Μάλιστα, η κ. Orsi δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το κλείσιμο της θρυλικής σειράς θα γράψει ιστορία και θα χαραχθεί στη μνήμη όλων των fans, δίνοντας έτσι ένα φινάλε αντάξιο της τεράστιας απήχησης της γνωστής σειράς.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles