19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτά είναι καλά νέα. Υπάρχει το προσωπικό σας “ψηφιακό περιοδικό” για πορνό και το λένε Faploid

    Όσοι έχετε δοκιμάσει εφαρμογές με “προσωπικά ψηφιακά περιοδικά”  στo tablet σας με θεματολογία που άπτεται του ενδιαφέροντός σας, είμαστε σίγουροι (100% σίγουροι) ότι έχετε ευχηθεί να υπήρχε κάτι ανάλογο για τις πιο… προσωπικές σας αναζητήσεις.

    Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε πάρτι γιατί κυκλοφορεί το Faploid, που είναι ένα ψηφιακό περιοδικό, αποκλειστικά για πιο … ενήλικο περιεχόμενο. Η εταιρεία υπόσχεται να φέρνει στο tablet σας προσωποποιημένο, υψηλής ποιότητας πορνό στο προσωπικό σας Faploid περιοδικό, το οποίο θα μπορείτε να ξεφυλλίζετε όταν θέλετε και μπορείτε.

    Πώς εγγυάται το καλής ποιότητας περιεχόμενο; Μα με την βοήθεια των αλγόριθμων. Λέει ο CEO της εταιρείας που υλοποιεί το Faploid:

    «Όταν ψάχνετε online για πορνό, θα βρείτε πολλούς να το παρέχουν. Μέσα σε αυτή την αναζήτηση, θα χρειαστείτε πάρα πολύ χρόνο για να βρείτε το πραγματικά ποιοτικό περιεχόμενο που ταιριάζει στο γούστο σας. Επίσης, ρισκάρετε πάντα να κολλήσετε κάποιο ιό, ή να κατεβάσετε παράνομο ή βλαβερό περιεχόμενο»

    Ισχύουν όλα τα παραπάνω και το Faploid λέει να σας βγάλει από αυτή τη διαδικασία, παρέχοντάς σας «καυτό» περιεχόμενο σε κείμενα, εικόνες και βίντεο που θα βασίζεται στις προτιμήσεις που θα έχετε θέσει εσείς. Σημειώστε πως η υπηρεσία είναι ακόμα σε beta version, οπότε προς το παρόν μπορείτε μόνο να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ για να το… απολαύσετε.

    Πηγή: Beta Beat via Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles