17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Περισσότερο περιεχόμενο από το Edgerunners στο Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

    To Cyberpunk 2077 αποτέλεσε ένα video game που ξεκίνησε την πορεία του με αρκετές δυσκολίες. Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες και τα τεχνικά προβλήματα αρκετά, μέχρι που η CD Projekt Red κατάφερε σταδιακά να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Παρά το γεγονός ότι το Cyberpunk 2077 απαριθμεί πλέον κάποια χρόνια στην αγορά, φαίνεται πως γνώρισε τη μεγάλη του δόξα πέρσι, μετά την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς του Netflix Cyberpunk: Edgerunners. Το show σημείωσε απροσδόκητη επιτυχία, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των θεατών και για το ίδιο το παιχνίδι.

    Οι δημιουργοί της σειράς πάντως έχουν αναφέρει ότι λογικά δε θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για το Edgerunners, αφού ήταν ένα project της μίας σεζόν. Ωστόσο, οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν περισσότερο περιεχόμενο από το Cyberpunk: Edgerunners να έρχεται μαζί με το Phantom Liberty expansion.

    Το Phantom Liberty αποτελεί το μεγαλύτερο DLC της CDPR μέχρι στιγμής από άποψη προϋπολογισμού. Αναμένεται να είναι τεράστιο τόσο από άποψη μεγέθους όσο και από άποψη περιεχομένου. Φυσικά, το DLC θα επικεντρώνεται στην αφήγηση της ιστορίας του, αλλά θα περιλαμβάνει και κάποιες αλλαγές στην κύρια δομή του παιχνιδιού. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι, ακόμη και αφού οι παίκτες τελειώσουν με το νέο περιεχόμενο, θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν μια διαχρονική εμπειρία στο Cyberpunk 2077 για τα επόμενα χρόνια.

    Διαβάστε επίσης:

    Forspoken Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles