17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα διαφημιστικά spot των Windows 10 είναι αφιερωμένα στα παιδιά!

    Λιγότερες από 10 ημέρες απομένουν μέχρι το επίσημο ντεμπούτο των Windows 10 και το τμήμα Marketing της Microsoft έχει βάλει τα δυνατά του για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των users, πείθοντας τους να προβούν στην αγορά του νέου λειτουργικού. Η στρατηγική που αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτή τη φορά για την προώθηση των Windows 10 δεν βασίζεται σε κάποιο χαρούμενο tech geek που συνομιλεί με την Cortana ή σε κάποιο μεγαλοστέλεχος που στόχος του είναι να αναλύσει τα προτερήματα του νέου OS, αλλά στα νεαρά παιδιά που αν μη τι άλλο αποτελούν το “μέλλον“.

    windows-10-tv-ad

    Έτσι λοιπόν στα πρώτα διαφημιστικά spot των Windows 10 συμμετέχουν οι κλειδοκράτορες του αύριο, τα μικρά παιδιά τα οποία εφόσον μεγαλώνουν σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον απαιτούν η τεχνολογία που τους παρέχεται να χαρακτηρίζεται από απλότητα και ευκολία στη χρήση. Υιοθετώντας μία πιο direct προσέγγιση και βάζοντας μπροστά το συναίσθημα η Microsoft με αυτό τον τρόπο προωθεί την ιδέα ότι το “μέλλον ξεκινάει τώρα“, το οποίο αποτελεί και το κεντρικό slogan της πολυδάπανης διαφημιστικής καμπάνιας της . Σε αντίθεση με προηγούμενες καμπάνιες της Mcrosoft που ήταν περισσότερο tech-centric, εδώ στόχος είναι στο επίκεντρο της marketing εκστρατείας της να βρεθούν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά. Για αυτό και τα πρώτα διαφημιστικά των Windows 10 διακατέχονται από μία αίσθηση απλότητας και έναν συναισθηματικό χαρακτήρα. Παρακολουθήστε το εμπνευσμένο διαφημιστικό spot παρακάτω…

    https://youtu.be/Gu6vmNz-PhE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles