17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμάζει δωρεάν έκδοση των Windows 8.1 η Microsoft;

    Αναφορές θέλουν τη Microsoft να πειραματίζεται πάνω σε μία δωρεάν version των Windows 8.1, με στόχο να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών του λειτουργικού της. Τα “Windows 8.1 with Bing“, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται η νέα έκδοση, (εδώ βλέπετε μία διαρροή από αυτή) θα ενσωματώνουν “κομβικές” εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft, με στόχο να καταστήσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού της αμερικανικής εταιρείας προσβάσιμη σε περισσότερο κόσμο.

    Windows 8.1 with Bing

    Τα Windows 8.1 with Bing θα διατεθούν, λοιπόν, δωρεάν (ή με πολύ χαμηλό κόστος) ως αναβάθμιση στους χρήστες Windows 7, αλλά και σε κατασκεαστές ως εξίσου συμφέρουσα επιλογή για την ενσωμάτωση στις συσκευές τους. Έχουμε διαβάσει πως η Microsoft εξετάζει τη διάθεση σε χαμηλό κόστος ή δωρεάν και εκδόσεων των Windows Phone, τη στιγμή που, όπως φαίνεται, η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο project της ενοποίησης Windows RT και Windows Phone.

    Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν ως στόχο οι υπηρεσίες και εφαρμογές της εταιρείας στο κομμάτι του cloud να παρουσιάσουν μία ώθηση και να έχουν κερδοφόρα πορεία. Όσο για το πότε θα έχουμε ειδήσεις από τις νέες κινήσεις της εταιρείας, όσον αφορά τα λειτουργικά της. Το Build conference τον Απρίλιο θεωρούμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία για επίσημες νέες ανακοινώσεις…

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles