19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Get Out: Ψυχολογικός τρόμος σε μία πόλη ρατσιστών

    Ο Chris και η Rose είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που αποφασίζει να κάνει το παραπάνω βήμα, να γνωρίσει δηλαδή ο πρώτος τους γονείς της δεύτερης. Ο Chris αισθάνεται λίγο μουδιασμένος με το όλο θέμα, αφού εκείνος είναι μαύρος, κάτι που η Rose δεν το έχει αποκαλύψει ακόμα στους δικούς της. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Chris είναι πως θα ταξιδέψει σε μία πόλη όπου τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί πολλοί μαύροι οι οποίοι δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ. Σε λίγες μέρες θα βρεθεί να ζει το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του.

    get-out

    Ρατσιστική ατμόσφαιρα, άτομα που εξαφανίζονται στο λεπτό, psycho υπνωτισμός, και τ0 Get Out φαντάζει μία πολύ φευγάτη πρόταση για το 2017. Ο Jordan Peele, ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός που τον έχει γνωρίσει όλη η Αμερική κυρίως από την πορεία του στην κωμωδία, διαλέγει στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο να κάνει μία ριζική αλλαγή ύφους, συνδυάζοντας κοινωνικά θέματα με μία πολύ freak ατμόσφαιρα.
    Σε παραγωγή Blumhouse (το στούντιο πίσω από τα Paranormal Activity, Insidious και Sinister), η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Ο Daniel Kaluuya (Sicaro, Black Mirror) υποδύεται τον μαύρο που θα περάσει τα απίστευτα τρομακτικά, δίπλα του είναι η “καλή” του Allison Williams (Girls) ενώ τους creepy γονείς της θα ερμηνεύσουν οι Catherine Keener και Bradley Whitford.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles