15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Graphmylife: Το νέο κοινωνικό δίκτυο που ετοιμάζεται από Έλληνες φοιτητές

    Μας αρέσουν οι “φρέσκες” ιδέες. Και ειδικά όταν κρύβονται Έλληνες από πίσω ακόμη περισσότερο. Μας αρέσουν όμως και τα κοινωνικά δίκτυα, έτσι το concept του Graphmylife τράβηξε το ενδιαφέρον μας.


    Τι είναι όμως το Graphmylife; Θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει αρχικά με το όνομά του. Ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να σχεδιάσει, με απλά διαδικτυακά “εργαλεία”, το γράφημα το οποίο αντιπροσωπεύει τη ζωή του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μια περίοδο δηλαδή όπως π.χ. η εφηβεία ή τα χρόνια του στο πανεπιστήμιο. Στο κάθε γράφημα θα μπορεί να “καρφιτσώνει” σημαντικά γεγονότα, όπως events ή ημερομηνίες που του είναι σημαντικές, καθώς και multimedia στοιχεία όπως εικόνες και videos που θα χαρακτηρίζουν εκάστοτε περίοδο.

    Πώς θα έρχεται τώρα η “αλληλεπίδραση” με τους άλλους χρήστες; Το Graphmylife θα δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες που έχουν κοινές “εμπειρίες” να ενώσουν τα γραφήματά τους σε εκείνα τα σημεία δημιουργώντας έτσι το social “πλέγμα” τους.

    Το Graphmylife είναι μία ιδέα τριών φοιτητών του τμήματος πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Πρόκειται για τους Γιώργο Χατζήπαπα, Γιώργο Σπανό και Θάνο Τουρίκα. Δεν έχει ανοίξει ακόμη για το κοινό, είναι όμως σε βάση προγραμματισμού και, σύμφωνα με τα παιδιά, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό στο http://graphmylife.weebly.com.

    Μπορείτε ακόμη να υποστηρίξετε τα παιδιά στη νέα τους αυτή -υπενθυμίζουμε άκρως ελληνική– προσπάθεια, με το να γίνετε μέλη στη σελίδα τους στο Facebook εδώ. Έτσι, θα ενημερώνεστε, από “πρώτο χέρι”, για όλα τα νέα και τα updates που αφορούν το Graphmylife.

    Καλή επιτυχία στα παιδιά και ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα νέα για το project τους, αλλά και να το δούμε να λειτουργεί!

    Δείτε το promo video του Graphmylife

    Πηγή: News247 via Neolaia

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles