17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H Realme ξεκινάει δυναμικά το 2021, παρουσιάζοντας το V15 5G, το πρώτο της smartphone για τη νέα χρονιά!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μετοχές της Realme ανεβαίνουν διαρκώς στο χρηματιστήριο αξιών των νέων τεχνολογιών, καθώς η κινεζική εταιρεία δείχνει να έχει βρει την χρυσή τομή που την θέλει να σχεδιάζει πανίσχυρα smartphones σε σούπερ ανταγωνιστική τιμή. Για να ξεκινήσει λοιπόν πολύ δυναμικά τη νέα χρονιά, η Realme παρουσίασε το V15 5G, ένα smartphone που σίγουρα θα μιλήσει στις καρδιές των fans της mobile τεχνολογίας που λατρεύουν τις value for money προτάσεις.

    Συγκεκριμένα, το V15 5G διαθέτει FullHD+ AMOLED display στις 6.4 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 180Hz και ανώτερα levels φωτεινότητας στα 600 nits. Το εν λόγω AMOLED panel θα φέρει την ποιοτική σφραγίδα της Samsung και θα προσφέρει δυνατότητα για ανάγνωση δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και βιομετρική πιστοποίηση. Στην καρδιά του οικονομικού 5G smartphone της Realme θα «κατοικεί» ένα Dimensity 800U SoC, όπως επίσης και ένα ειδικό σύστημα ψύξης από χαλκό για την καλύτερη θερμική συμπεριφορά της συσκευής. Επιπλέον, το V15 5G θα κυκλοφορήσει με 6/8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα «φοράει» Android 10 μαζί με το UI της Realme, με την κινεζική εταιρεία να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πολύ σύντομα η συσκευή της θα λάβει την αναβάθμιση σε Android 11.

    Σε ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητες του V15 5G, στον τομέα των mobile φωτογραφίσεων, εδώ το main camera setup θα κυμαίνεται στα 64MP μαζί με 2 modules στα 8MP (ultrawide) και 2MP (macro), ενώ δεν θα λείπει και η απαραίτητη selfie-cam των 16MP. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα ανέρχεται στα 4310mΑh, ενώ θα κυκλοφορήσει με φορτιστή στα 65W. H αρχική του τιμή για την κινεζική αγορά ανέρχεται περίπου 190 ευρώ για το μοντέλο των 6GB, ενώ η έκδοση των 8GB θα κοστίζει 60 ευρώ περισσότερα. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε ακόμη το πότε θα το δούμε και από τα δικά μας μέρη, αλλά ευελπιστούμε ότι δεν θα αργήσει πολύ…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles